Pretraživanje
Sistemac.srce.hr

Srce je, uvažavajući velike potrebe za informiranjem stručnjaka i drugih korisnika iz područja upravljanja računalno-komunikacijskim i informacijskim sustavima, odlučilo unaprijediti portal za sistem-inženjere, dostupan na adresi http://sistemac.srce... [više]

Helpdesk
20.11.15 09:45 - Kat: Obrazovanje
Autor: Uredništvo

U srijedu, 2. prosinca 2015. godine u 17 sati, po prvi puta u Sveučilišnom računskom centru Srce u suradnji s udrugom Drupal Hrvatska i tvrtkom WEBSOLUTIONS | HRorganiziramo okupljanje korisnika Drupala.

Cilj je ovog događanja ojačati zajednicu korisnika Drupala u Hrvatskoj i uspostaviti mrežu stručnjaka i svih koji su zainteresirani za Drupal.

Drupal je besplatan sustav otvorenog koda za izgradnju i upravljanje web-sadržajem. Koristi se kao platforma za back-end brojnih webova širom svijeta, od manjih blogova sve do korporativnih ili vladinih webova. Ovaj je alat u Hrvatskoj iz dana u dan sve popularniji.

Pozivamo vas da nam se pridružite u prostoru Srca u dvorani E u Josipa Marohnića 5 u Zagrebu, a za one koji nisu u mogućnosti doći, omogućit ćemo web streaming u obliku webinara. Adresa na kojoj će webinar biti dostupan je https://connect.srce.hr/drupal-meetup/ (za webinar se nije potrebno unaprijed prijaviti).

Prijava na događanje

Sudjelovanje je besplatno, ali zbog osiguravanja mjesta u dvorani, molimo vas da se za dolazak prijavite na stranici s obrascem za prijavu.
<- povratak na popis novosti

Random Tips&Tricks
20.12.10 - [Windows] Brzi restart explorer.exe procesa unutar Windows Vista ili 7 OS-a

Brzi restart explorer.exe procesa u Windows 7 i Vista OS-u moguć je na sljedeći način

[više]


sistemac.srce.hr

Marohnićeva 5
10000 Zagreb

Tel.: ++385 1 6165547
Fax: ++385 1 6165559