Linux akademija

Obavijest

Obavještavamo sve polaznike tečajeva Linux akademije da će se za sve tečajeve koji se održavaju počevši od 1. ožujka 2017. godine primjenjivati novi cjenik. Za studente, djelatnike visokih učilišta i javnih instituta i dalje se primjenjuju povoljnije cijene u odnosu na redovne cijene.

Izmjene u vezi s naplatom obrazovnih programa Srca prvenstveno su u kontekstu nastojanja da osiguramo još višu razinu dostupnosti i urednog pohađanja obrazovnih programa Srca, kao i kontinuitet u kvaliteti tih programa. Kroz naplatu pohađanja tečajeva pokriva se samo manji dio stvarnih troškova pripreme i održavanja obrazovnih programa Srca.

Tečajevi Linux akademije namijenjeni su onima koji žele postati sistemski inženjeri iz područja Linuxa te naprednim korisnicima Linuxa koji žele bolje upoznati Linux.

Program Linux akademije sastoji se od četiri tečaja:

Svaki od tečajeva traje 25 školskih sati (5 dana x 5 školskih sati). Nastavni materijali (udžbenici) su na engleskom jeziku, a predavanja se održavaju na hrvatskom.

Osnovni preduvjet za pohađanje bilo kojeg od gore navedenih tečajeva je pasivno služenje engleskim jezikom (razumijevanje jednostavnih tehničkih članaka i uputa), poznavanje osnova rada s računalom te poznavanje gradiva iz tečaja koji predhodi tečaju koji se želi pohađati.

Pohađanje tečajeva prijavljuje se putem aplikacije za on-line prijavljivanje na tečajeve Srca. (Ako nemate korisnički račun za aplikaciju za on-line prijavljivanje na tečajeve, njegovo otvaranje možete zatražiti putem web-obrasca, ili nam se možete javiti putem elektroničke pošte na adresu edu@srce.hr.)

Cijene pohađanja tečajeva Linux akademije (za svaki od tečajeva zasebno) iznose:

  • 600 kn za studente i djelatnike visokih učilišta i javnih instituta
  • 600 kn za nezaposlene osobe
  • 1.200 kn za ostale polaznike (redovna cijena), od 1. 3. 2017. godine.

(Navedene cijene uključuju PDV.)