Dvadeset peto predavanje Microsoftove zajednice EDU IT Pro

Najavljujemo dvadeset peto predavanje u ciklusu predavanja EDU IT Pro koji je namijenjen IT administratorima visokoškolskih institucija u organizaciji Microsofta Hrvatska i Distribucijskog centra za Microsoftove proizvode u Srcu.

Tema predavanja:

  • Zašto volim SharePoint 2016 - Hrvoje Kuntić, ECS - Eurocomputer Systems

Predavanje će se održati u četvrtak 12.10.2017. u 14 sati u dvorani E2 u prostorijama Sveučilišnog računskog centra, Marohnićeva 5.

Opširnije o temi: Kako je SharePoint u Hrvatskoj zanemarena i skupa tehnologija, koju nitko ne želi upravo iz prethodna dva razloga, želja predavača je prenijeti malo ljubavi prema tom neshvaćenom heroju. :) Svrha ovog predavanja je upoznati se s osnovnom instalacijom i konfiguracijom u single server okruženju sa SQL serverom. Dotaknut ćemo se i novosti koje je verzija 2016 donijela naspram prijašnje verzije: minroles, integracija sa Office 365 sustavom, povećanje limita na veličine uploadanih dokumenata, te jedna od predavaču dražih novosti – pojednostavljeno patchiranje. SharePoint je ogroman sustav te neće nedostajati tema za razgovor.

Sve zainteresirane molimo da se prijave mailom na eduitpro@mscommunity

Predavanje će se moći pratiti i putem webinara (web-streaming) na sljedećem linku: https://connect.srce.hr/edu-it-pro

Možete se prijaviti svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom ili kao gost.
URL za testiranje konekcije i instaliranje dodatka za Adobe.
Za podešavanje kvalitete zvuka:
Meeting > Audio Setup Wizard > slijedite upute čarobnjaka