Obrazovni programi za IT-specijaliste

  Objavljen je raspored za novi ciklus obrazovnog programa edu4IT.

  Program obrazovanja za IT-specijaliste - razina Sistemski administrator 1 započet će u ponedjeljak, 9.4.2018. godine u 14:00 sati održavanjem uvodne radionice.

  Raspored održavanja programa dostupan je putem poveznica:
  Područje Windows
  Područje Linux

  Pripremili smo novi tečaj - Osnove dizajna bežićnih mreža!

  Tečaj počinje u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine. Pohađanje tečaja je besplatno. Više informacija...

  Obrazovni programi za IT-specijaliste uključuju održavanje specijalističkih tečajeva, seminara i radionica iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija svima koji žele steći znanja i vještine iz područja računalno-komunikacijske infrastrukture.

  Od programa obrazovanja izdvajamo:

  • obrazovni program za IT-specijaliste edu4IT, namijenjen prvenstveno IT-djelatnicima u obrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj, ali i svim zainteresiranim polaznicima koji žele svladati sistemsku administaciju operacijskih sustava Windows i Linux (distribucija Debian).
  • Linux akademiju, namijenjenu svima koji žele profesionalno koristiti besplatni operacijski sustav Linux (distribucija CentOS).

  Izdvajamo i seminare, koji su namijenjeni  prvenstveno sistemskim inženjerima, ali i svim zainteresiranim IT-specijalistima. Seminari obrađuju aktualne teme iz prakse i omogućavaju razmjenu znanja i iskustva kako iskusnih IT-specijalista tako i početnika.

  Osim obrazovnih aktivnosti za IT-specijaliste naročito sistemske inženjere održavamo portal sistemac.srce.hr koji sadrži informacije i novosti vezane uz računalno-komunikacijsku infrastrukturu i upravljanje sustavima.

    

   Europska komisija je kroz koaliciju The Digital Skills and Jobs Coalition prepoznala program edu4IT kao vrijednu inicijativu u području unaprjeđenja kompetencija ICT profesionalaca. Više...