Drupal Heart Camp Zagreb 2017

5. 5. 2017.

Od 18. do 21. svibnja 2017. godine u Sveučilišnom računskom centru Srcu održavat će se Drupal kamp.

Drupal kamp okupljanje je Drupal developera i drugih korisnika sustava Drupal. Na kampu se održavaju predavanja na engleskom jeziku što često privlači i sudionike iz drugih zemalja osim onih iz zemlje u kojoj se održava. Tako se na Drupal kampu u Zagrebu očekuju sudionici iz čak osam zemalja.

U dva dana, 19. i 20. svibnja, održat će se četiri keynote predavanja s općenitim temama koje su aktualne u svim IT poslovima, a među dvadesetak predavanja koja će se baviti isključivo Drupalom te odvijati paralelno u dvije dvorane, sudionici će moći birati teme koje ih zanimaju: Business, DevOps, Site building, Frontend, Backend.

18. svibnja, također u sklopu kampa, održat će se CxO day na kojemu će se održati Agile radionice za direktore, vlasnike i ostale osobe s izvršnim funkcijama u svojim tvrtkama (Chief x Officer).

Od 19. i 20. svibnja za vrijeme predavanja te 21. svibnja održavat će se sprints na kojima će developeri zajednički programirati nove značajke Drupala i rješavati bugove na postojećim.

Za sudionike je pripremljena i zabava u petak navečer.

Drupal kamp mjesto je prije svega razmjene znanja, ali je i mjesto gdje se korisnici Drupala upoznaju, druže, započinju suradnje, izmjenjuju iskustva. Od kad su javni webovi usluga Srca realizirani u Drupalu 2015. godine, Srce gradi zajednicu Drupal korisnika organizirajući meetupove i radionice. Kamp, koji Srce organizira u suradnji s udrugom Drupal Hrvatska te tvrtkom Websolutions Agency, logičan je nastavak ovih nastojanja Srca.

Heart Camp naziv je koji dolazi od najpoznatijeg zagrebačkog suvenira – licitarskog srca, ali može se povezati i sa skraćenim oblikom naziva Sveučilišnog računskog centra: Srce.

Sve informacije o kampu nalaze se na stranicama www.drupalheart.com.


Izdvojena događanja Srca

kol 25

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u petak, 25. 8. 2017., u 9 sati.

kol 26

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na vikend tečaj koji će započeti u subotu, 26. 8. 2017. u 9 sati.

ruj 25

Novi ciklus programa obrazovanja edu4IT počinje 25. 9. 2017. godine. Prijave su u tijeku.

lis 24

U utorak, 24. listopada 2017. godine u 9 sati u Srcu će se održati sastanak - rasprava hrvatskih istraživača s europskim ogrankom organizacije Research Data Alliance.