EDEN čestita Centru za e-učenje Srca 10 godina rada

13. 12. 2017.

Povodom obilježavanja 10 godina rada Centra za e-učenje Srca, najveća europska organizacija European Distance and E-learning Network čestitala je Srcu ovu važnu obljetnicu.

European Distance and E-learning Network - EDEN je neprofitna organizacija osnovana 1991. godine, otvorena prema svima koji se bave e-učenjem te otvorenim i udaljenim poučavanjem, a danas okuplja preko 200 ustanova, organizacija i mreža te 1200 samostalnih članova iz 58 zemalja svijeta. Članovi mreže EDEN dolaze iz različitih područja obrazovanja i usavršavanja s ciljem suradnje i razmjene znanja, stjecanjem što boljeg razumijevanja u području udaljenog poučavanja i e-učenja te profesionalnog razvoja. Mreža EDEN organizira godišnje europske konferencije i istraživačke radionice, izdaje akademske publikacije i časopise, sudjeluje u projektima Europske unije te potiče aktivno članstvo akademika i praktičara na temu e-učenja.

Srce je dugogodišnji član ove priznate međunarodne organizacije, a 2014. godine godišnja konferencija održana je u Zagrebu i Srce je bilo domaćin. Sandra Kučina Softić pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima već niz godina član je izvršnog odbora EDEN organizacije, a od 2016. godine je i potpredsjednica ove organizacije za otvorenu profesionalnu suradnju.

Povodom obljetnice rada Centra za e-učenje, EDEN se pridružuje čestitkama u ime cijele europske akademske i profesionalne zajednice koja se bavi i potiče inovativnost u poučavanju. EDEN vidi Srce kao ustanovu predvodnika internacionalizacije i profesionalizma, te modernizacije visokog obrazovanja u Hrvatskoj.

 


Izdvojena događanja Srca

tra 27

Želite li se upoznati s konceptima i postupcima izrade i vrjednovanja neformalnih obrazovnih sadržaja? Prijavite se na radionicu koja će se održati u petak, 27. 4. 2018., od 9 sati.

Prijave su u tijeku.

svi 07

Ako se želite upoznati s osnovnim pojmovima za razumijevanje rada u WordPressu, prijavite se na trodnevni tečaj koji započinje u ponedjeljak, 7. 5. 2018., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 14

Želite li se upoznati s osnovama SQL-a – jezika za postavljanje upita nad bazama podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 14. 5. 2018., u 17:00 sati.
Prijave su u tijeku.

svi 19

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na vikend-tečaj koji će započeti u subotu, 19. 5. 2018., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

svi 22

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 22. 5. 2018., u 17:00 sati. Prijave su u tijeku!