Iskustva nastavnika o e-učenju iz prve ruke

22. 9. 2017.

Iz programa Tjedna centra za e-učenje izdvajamo seminare „Kako sam uspjela/uspio – moja iskustva u primjeni e-učenja u nastavi“.

Slušajući želje nastavnika za što više praktičnih primjera u primjeni e-učenja, pripremljena su dva seminara na kojima će nekolicina nastavnika Sveučilišta u Zagrebu podijeliti svoja iskustva u primjeni e-učenja i razvoju e-kolegija. Seminari će se održati u dva termina (26. rujna 2017.  s početkom u 10 sati  i 27. rujna 2017 s početkom u 14 sati.), a na seminarima će se moći iz prve ruke čuti iskustva kolega zašto i kako su se odlučili implementirati e-učenje u nastavu, s kojim problemima su se sreli, koja je bila reakcija studenata, zašto nisu odustali i smatraju li mogu li danas držati nastavu bez primjene novih tehnologija.
To je odlična prilika da čujete kako su drugi uspjeli, dobijete savjet, ideju i pitate što vas zanima.

Više o Tjednu Centra za e-učenje na stranicama Centra za e-učenje.


Izdvojena događanja Srca

velj 19

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 19. 2. 2018., u 17:00 sati. Prijave su u tijeku!

velj 21

21. i 22. veljače održat će se tečaj na kojem nastavnici mogu naučiti osnove rada u sustavu za e-učenje Merlin.

velj 24

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na vikend tečaj koji će započeti u subotu, 24. 2. 2018. u 9 sati.

tra 09

Na programu edu4IT, Sistemski administrator 1, možete steći znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 9. 4. 2018. su u tijeku.