Iskustva nastavnika o e-učenju iz prve ruke

22. 9. 2017.

Iz programa Tjedna centra za e-učenje izdvajamo seminare „Kako sam uspjela/uspio – moja iskustva u primjeni e-učenja u nastavi“.

Slušajući želje nastavnika za što više praktičnih primjera u primjeni e-učenja, pripremljena su dva seminara na kojima će nekolicina nastavnika Sveučilišta u Zagrebu podijeliti svoja iskustva u primjeni e-učenja i razvoju e-kolegija. Seminari će se održati u dva termina (26. rujna 2017.  s početkom u 10 sati  i 27. rujna 2017 s početkom u 14 sati.), a na seminarima će se moći iz prve ruke čuti iskustva kolega zašto i kako su se odlučili implementirati e-učenje u nastavu, s kojim problemima su se sreli, koja je bila reakcija studenata, zašto nisu odustali i smatraju li mogu li danas držati nastavu bez primjene novih tehnologija.
To je odlična prilika da čujete kako su drugi uspjeli, dobijete savjet, ideju i pitate što vas zanima.

Više o Tjednu Centra za e-učenje na stranicama Centra za e-učenje.


Izdvojena događanja Srca

pro 13

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u srijedu, 13. 12. 2017. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

pro 15

„Noviteti u sigurnosnim postavkama Office 365“

pro 16

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 16. 12. 2017., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.