Najava seminara Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju

13. 11. 2017.

Dana 23. i 24. studenoga 2017. godine u Sveučilišnom računskom centru  održat će se seminar Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju. Seminar se organizira u sklopu projekta Razvoj metodološkog okvira za strateško odlučivanje u visokom obrazovanju – primjer implementacije otvorenog učenja i učenja na daljinu – HigherDecision.

Seminar će biti posvećen analitikama učenja, području koje se intenzivno razvija posljednjih nekoliko godina te se uspješno primjenjuje u analizi visokog obrazovanja. U okviru seminara bit će organizirana predavanja i radionice te će u petak biti održana doktorska sekcija na kojoj će mladi istraživači koji sudjeluju u projektu i čiji su mentori članovi projektnog tima prezentirati svoja istraživanja.
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a program seminara, opis radionica i registracije za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


 


Izdvojena događanja Srca

Ožu 23

„Datotečni sustavi godine 2017. - usporedba ReFS - NTFS“

tra 09

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 9. 4. 2018. su u tijeku.

tra 11

11. i 12. travnja održava se konferencija Srca Dani e-infrastrukture 2018.