Najava seminara Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju

13. 11. 2017.

Dana 23. i 24. studenoga 2017. godine u Sveučilišnom računskom centru  održat će se seminar Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju. Seminar se organizira u sklopu projekta Razvoj metodološkog okvira za strateško odlučivanje u visokom obrazovanju – primjer implementacije otvorenog učenja i učenja na daljinu – HigherDecision.

Seminar će biti posvećen analitikama učenja, području koje se intenzivno razvija posljednjih nekoliko godina te se uspješno primjenjuje u analizi visokog obrazovanja. U okviru seminara bit će organizirana predavanja i radionice te će u petak biti održana doktorska sekcija na kojoj će mladi istraživači koji sudjeluju u projektu i čiji su mentori članovi projektnog tima prezentirati svoja istraživanja.
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a program seminara, opis radionica i registracije za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


 


Izdvojena događanja Srca

sij 19

„Disaster recovery for Hyper-V“

sij 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 1. 2018. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

sij 22

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 22. 1. 2018., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

sij 22

Želite li se upoznati s osnovama rada u Linuxu? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 22. 1. 2018., u 17:00 sati. Prijave su u tijeku.

sij 23

23. i 24. siječnja održat će se tečaj na kojem nastavnici mogu naučiti osnove rada u sustavu za e-učenje Merlin.