Najava seminara Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju

13. 11. 2017.

Dana 23. i 24. studenoga 2017. godine u Sveučilišnom računskom centru  održat će se seminar Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju. Seminar se organizira u sklopu projekta Razvoj metodološkog okvira za strateško odlučivanje u visokom obrazovanju – primjer implementacije otvorenog učenja i učenja na daljinu – HigherDecision.

Seminar će biti posvećen analitikama učenja, području koje se intenzivno razvija posljednjih nekoliko godina te se uspješno primjenjuje u analizi visokog obrazovanja. U okviru seminara bit će organizirana predavanja i radionice te će u petak biti održana doktorska sekcija na kojoj će mladi istraživači koji sudjeluju u projektu i čiji su mentori članovi projektnog tima prezentirati svoja istraživanja.
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a program seminara, opis radionica i registracije za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


 


Izdvojena događanja Srca

stu 29

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u srijedu, 29. 11. 2017., u 9 sati.

stu 30

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Inkscape, namijenjenog za stvaranje i obradu vektorske grafike, prijavite se na radionicu se održava 30. 11. 2017. s početkom u 9 sati.