Završena jubilarna 10. akcija Srce za brucoše

17. 10. 2017.

Predavanjem na Likovnoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu završena je ovogodišnja akcija „Srce za brucoše“.  U mjesec dana obišli smo sve sastavnice Sveučilišta u Zagrebu i održali ukupno 45 predavanja.

Brucoši, vaše nam je mišljenje važno, te vas molimo da popunite kratku anketu koja će biti otvorena do kraja listopada.

Već deset godina Srce organizira akciju pod nazivom „Srce za brucoše“ kojom studente prve godine studija upoznajemo s uslugama Srca koje će moći koristiti kao studenti. Mnoge usluge Srca osmišljene su upravo za studente, kako bi im olakšale i unaprijedile proces studiranja, a većina im je tih usluga dostupna bez naknade.

Na stranci Studenti, nalaze se informacije o akciji „Srce za brucoše“, kao i dodatne informacije o uslugama za studente o kojima govorimo na predavanju.

Svjesni smo činjenice da se u gomili obavijesti i poruka važne stvari lako zaborave pa smo stoga za sve studente napravili označivač za vrata, koji smo dijelili na predavanjima, a veseo je i zabavan podsjetnik na kojem studenti mogu pronaći dodatne informacije.

 

Izdvojena događanja Srca

stu 29

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u srijedu, 29. 11. 2017., u 9 sati.

stu 30

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Inkscape, namijenjenog za stvaranje i obradu vektorske grafike, prijavite se na radionicu se održava 30. 11. 2017. s početkom u 9 sati.