Završno predavanje o stanju usluge eduroam i dodjela priznanja

11. 5. 2017.

Na kraju ovogodišnjeg Mjeseca eduroama Srce organizira završno predavanje na kojem ćemo govoriti o stanju usluge eduroam i pravcima njenog daljnjeg razvoja te dodijeliti priznanja ustanovama koje su ostvarile najbolje rezultate u našem, sad već tradicionalnom, mjerenju broja novih korisnika tijekom Mjeseca eduroama.

Prema konačnim rezultatima mjerenja najveći postotak novih korisnika postigli su:

  • Hrvatski šumarski institut - kategorija malih matičnih ustanova (ustanove sa 100 ili manje identiteta u imeniku)
  • Sveučilište u Zagrebu Geodetski fakultet - kategorija srednjih matičnih ustanova (ustanove sa 1000 ili manje identiteta u imeniku)
  • Sveučilište u Zagrebu Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet - kategorija velikih matičnih ustanova (ustanove iznad 1000 identiteta u imeniku).

Konačni rezultati mjerenja broja novih korisnika koji su započeli koristiti eduroam koristeći pri tome za početnu konfiguraciju svog uređaja naš sustav eduroam installer tijekom Mjeseca eduroama 2017. dostupni su na poveznici http://www.eduroam.hr/eduroam-mjesec/stat.php.

Predavanje i dodjela priznanja održat će se u srijedu 17. svibnja 2017. u prostorijama Srca, Josipa Marohnića 5, dvorana A, s početkom u 11.00 sati i trajanjem od predvidivo 1,5 sat.

Ovom prilikom pozivamo Vas da nam se pridružite i prisustvujete predavanju i dodjeli priznanja.

Ovo je predavanje prilika za aktivnu razmjenu znanja i iskustava pa je namijenjeno kako onima koji nude uslugu eduroam ili su u fazi njene uspostave tako i svima onima koji žele saznati nešto više o ovoj usluzi.

Za sve upite možete nam se obratiti na eduroam@srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

tra 27

Želite li se upoznati s konceptima i postupcima izrade i vrjednovanja neformalnih obrazovnih sadržaja? Prijavite se na radionicu koja će se održati u petak, 27. 4. 2018., od 9 sati.

Prijave su u tijeku.

svi 07

Ako se želite upoznati s osnovnim pojmovima za razumijevanje rada u WordPressu, prijavite se na trodnevni tečaj koji započinje u ponedjeljak, 7. 5. 2018., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 14

Želite li se upoznati s osnovama SQL-a – jezika za postavljanje upita nad bazama podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 14. 5. 2018., u 17:00 sati.
Prijave su u tijeku.

svi 19

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na vikend-tečaj koji će započeti u subotu, 19. 5. 2018., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

svi 22

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 22. 5. 2018., u 17:00 sati. Prijave su u tijeku!