Služba za podršku korisnicima - Helpdesk

Osnovni je zadatak Službe za korisnike (Helpdesk) omogućiti korisnicima Srca i onima koji to žele postati, savjetodavnu pomoć u primjeni informacijskih tehnologija i Interneta.

Najvažnija usluga koju pruža Helpdesk Srca je pomoć korisnicima u radu davanjem izravnih usmenih ili pismenih uputa, odnosno upućivanje na odgovarajuću adresu na kojoj korisnici mogu riješiti svoj problem. Na Helpdesku se mogu dobiti sve informacije i prijaviti se za pohađanje tečajeva Srca.

Upute za korisnike

Kad prijavljujete neki tehnički problem, važno je da problem što je moguće bolje opišete i potkrijepite primjerima. Na primjer, navedite svoje osobne podatke (korisničko ime, ime sustava koji koristite), koji softver ili operacijski sustav koristite, podatke vezane uz postavke stroja ili programa s kojim imate problema. Svakako navedite i točno vrijeme kad se problem pojavio te poruke koje ispisuje sustav neposredno prije ili nakon uočenog problema. Navedeni će podaci osigurati brži, točniji i potpuniji odgovor.

Zanima me imaju li izvanredni studenti pravo na snižene cijene informatičkih tečajeva?

Izvanredni studenti ostvaruju jednake pogodnosti kao i redovni studenti. Cjenik osnovnih tečajeva Srca možete pogledati ovdje

Ja sam zaposlenik na fakultetu, plaćam li ja onda punu cijenu ili kao član akademske zajednice imam pravo na neke besplatne tečajeve kod vas?

Kao djelatnik visokog učilišta imate pravo na pohađanje tečajeva Srca po povlaštenim cijenama, a pohađanje određenih tečajeva za članove akademske zajednice je besplatno.

Više...

Kontakt

telefon: +385 1 616 5165

faks: +385 1 616 5559

radno vrijeme
radnim danom: od 8:00 do 20:30
vikendom: od 9:00 do 13:00
blagdanima Helpdesk ne radi

e-mail: helpdesk@srce.hr

informacije za osobe s invaliditetom

Periodički izvještaji

Izvještaj za proteklo razdoblje

Pitanje ožujka

Imam li pravo kao student na besplatno pohađanje vaše nove radionice Audacity?

Odgovor:

Da, radionicu Audacity ili kako snimiti i obraditi zvuk u vlastitoj produkciji (Audacity 2.1) besplatno mogu pohađati studenti i drugi polaznici iz akademske zajednice koji imaju potrebu snimati i obrađivati zvuk.
Video upute za korisnike

Pogledajte video upute za neke proizvode i usluge Srca koje je pripremio Helpdesk.

Često postavljana pitanja

Izabrali smo pitanja koja naši korisnici često postavljaju. Možete ih vidjeti ovdje.