Osnovni tečajevi

Obavijest

Objavljen je raspored osnovnih tečajeva u svibnju. Prijave na tečajeve su u tijeku i trajat će do popunjenja slobodnih mjesta.

Raspored tečajeva do kraja svibnja možete pogledati ovdje.

 

Osnovni tečajevi Srca namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje osnovnih znanja o uporabi informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Tečajevi su podijeljeni u nekoliko skupina:

  • tečajevi iz osnova uporabe računala i Interneta
  • tečajevi o web-tehnologijama, izradi web-stranica i web-sjedišta
  • tečajevi o informatičkoj sigurnosti
  • uvodni tečajevi o Linuxu i drugi.

Osnovni se tečajevi održavaju u učionicama (prema rasporedu održavanja), ali i u online obliku (putem sustava za udaljeno učenje).

Na osnovne tečajeve mogu se prijaviti svi zainteresirani polaznici. Za polaznike koji su članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici te djelatnici visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta) osigurane su posebne pogodnosti (znatno niže cijene ili besplatni tečajevi), a neke od pogodnosti primjenjuju se i na polaznike koji nisu članovi akademske zajednice. I za nezaposlene su osigurani popusti za pohađanje tečajeva. Online tečajevi besplatni su za sve skupine polaznika.

Tečajevi u učionicama održavaju se u nastavnim skupinama do dvanaest polaznika, a svaki polaznik dobiva popratne nastavne materijale i na kraju tečaja, potvrdu o odslušanom tečaju. Ako je trajanje tečaja duže od jedan dan, tada se tečaj održava kroz nekoliko dana za redom. Tečajevi se održavaju u suvremeno opremljenim učionicama u Srcu (Josipa Marohnića 5, Zagreb).

Online tečajevi, dostupni putem sustava za udaljeno učenje, su nementorirani, što znači da svaki polaznik može započeti s pohađanjem tečaja u bilo koje vrijeme i prolaziti kroz sadržaj tempom koji mu odgovara.

Cjelovit popis tečajeva dostupan je ovdje.

POSEBNA AKCIJA: Poklonite tečaj!

Ako kupujete tečaj kao poklon, ostvarite 10% popusta.

Napomena: Ova je akcija namijenjena prvenstveno privatnim osobama koje žele nekome (drugoj privatnoj osobi) pokloniti pohađanje nekog od osnovnih tečajeva Srca u učionici (akcija se odnosi na neograničen broj tečajeva i kupovina, popuste iz različitih akcija nije moguće zbrajati). Prijave se šalju na e-mail adresu edu@srce.hr.

Kontakt

telefon: +385 1 616 5165
e-mail: edu@srce.hr
radno vrijeme: radnim danom od 8:00 do 16:00

Prijavi se na tečaj u učionici
Prijavi se na on-line tečaj
Helpdesk Srca