ABC radionica

Radionica se održava u okviru Erasmus+ projekta ABCtoVLE: Beyond Curriculum Design (2018-1-UK01-KA203-048123).

Opis radionice

ABC radionica namijenjena je nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja i omogućava im da pomoću ABC metode izrade novi ili unaprijede postojeći kolegij ili obrazovni program.
Nastavnici, na zabavan i jednostavan način, rade u grupama na obrazovnom programu ili e-kolegiju definirajući vrstu i način provedbe pojedine aktivnosti (bilo u učionici ili online) koje su potrebne da se postignu ishodi učenja. Cilj je pomoći nastavnicima da naprave reviziju postojećih kolegija te vide kako ih unaprijediti, uvesti nove nastavne metode i metode vrednovanja, postaviti ih u online okruženje ili podići razinu e-učenja ili da zamisle i postave kako će izgledati novi kolegij ili program.
Autori ove radionice (Clive Young i Nataša Perović) dolaze s University College London, Velika Britanija gdje se ova radionica održava već preko tri godine te ju je prošlo oko 500 nastavnika i studenata, a dorađeno je oko 200 modula. Također ova radionica, odnosno ABC metoda je postala popularna i na drugim sveučilištima u Europi i šire. Sada dolazi i u Hrvatsku i po prvi puta će se održati i to u Srcu.

Kome je namijenjena radionica?

Radionicu mogu pohađati nastavnici sa Sveučilišta u Zagrebu.

Radionica je zamišljena za rad u timu od 2 do 4 nastavnika koji zajedno rade na pojedinom obrazovnom programu, studiju ili kolegiju. No, možete se prijaviti i sami ako Vaši kolege nisu zainteresirani.

Održavanje 1. radionice

Datum i mjesto: 13. prosinca 2018., Srce, dvorana E

Jezik: engleski

Početak: 10:00 sati

Trajanje: 2 sata

RADIONICA JE POPUNJENA.*

*Ako se želite predbilježiti na listu čekanja, molimo pošaljite podatke na e-mail abctovle@srce.hr.