Tečaj "Napredni rad u sustavu Merlin - Administriranje korisnika"

Značka_Napredni_AdministriranjeTrajanje tečaja: 2 dana x 4 školska sata

Opis tečaja: Tečaj je namijenjen polaznicima (nastavnicima) koji žele nadopuniti svoja znanja i početi koristiti naprednije i zahtjevnije aktivnosti i mogućnosti sustava Moodle (Merlin). Obrađena su odabrana poglavlja koja nadograđuju znanje stečeno na tečaju Osnove rada u sustavu Merlin.

Temeljem Strategije e-učenja (točka E-7) svaki nastavnik ima mogućnost otvoriti svoj kolegij na sustavu Merlin, a cilj ovoga tečaja je upoznavanje sustava i njegovih mogućnosti te kako postaviti nastavne materijale i komunicirati sa studentima u virtualnom okruženju.

Sadržaj tečaja: Na ovom tečaju polaznici će naučiti upisati i ispisati korisnike iz kolegija, podijeliti ih u grupe i grupacije, komunicirati pomoću pojedinačnih i grupnih poruka. Također, naučit će koristiti aktivnosti Popis i Prisutnost te pratiti napredovanje studenata u kolegiju kroz postavljanje dovršenosti kolegija i dodijele znački.

Potrebno predznanje: Korištenje računala i upravljanje datotekama; osnove pisanja i obrade teksta. Poznavanje osnovnog rada u sustavu Merlin.

Prijava na tečaj


Napomene:

  • Tečaj se održava u prostorijama Sveučilišnoga računskoga centra.
  • Za prijavu na tečaj i sudjelovanje na tečaju neophodan je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.