Prezentacija samostalnog razvoja ePortfelja

Srijeda, 30. rujna 2015. u 13 sati

  • voditelj doc.dr.sc. Igor Balaban, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu

Tečaj samostalnog razvoja ePortfelja dostupan je kao besplatni obrazovni resurs na stranicama Europortfolio inicijative (http://www.eportfolio.eu/course), a u tijeku je i implementacija tečaja kao MOOC-a na EMMA platformi. Tečaje je usmjeren na učenike, nastavnike, praktikante, obrazovne institucije, poslodavace, i sve one koji su zainteresirani za korištenje ePortfelja. Ovaj tečaj pruža polaznu točku za stručne i nestručne korisnike, pružajući konceptualno i praktično znanje za stvaranje ePortfolio strategije, a na razini pojedinca ili organizacije.

Kroz sedam modula, tečaj prikazuje ePortfelj kroz mnogo različitih aspekata, počevši s osnovnim razumijevanjem koncepta, krećući se kroz to što je svrha i strategija ePortfelja, projektiranja cjelovitog ePortfolio sustava, vrednovanje rješenja, vođenje integrirane implementaciju i korištenja ePortfelja kroz sustavne organizacijske promjene.

Tečaj je razvijen u suradnji s članovima Europortfolio mreže, te se do sad izveo na engleskom, španjolskom i poljskom jeziku kao MOOC, te je program završilo oko 60 korisnika.

Snimka prezentacije je dostupna i putem sustava za webinare.