DEI 2021

Stručna konferencija Srca

Dani e-infrastrukture Srce DEI 2021 održala se 28. i 29. travnja 2021. godine u potpunosti virtualno. Konferencija se održavala u sklopu nacionalnog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak - HR-ZOO.

Stručna konferencija Srca - DEI (Dani e-infrastrukture) okuplja IT stručnjake i napredne korisnike informacijskih i komunikacijskih tehnologija iz sustava znanosti i visokog obrazovanja. Konferencija se održava jednom godišnje, a prvi je put održana 2017. godine.

Posjetite stranice stručne konferencije DEI 2021

Stručna konferencija "Dani e-infrastrukture Srce - DEI 2017" na određeni je način nastavak tradicije konferencije "KOMPJUTER NA SVEUČILIŠTU" (kasnije „Information Technology Interfaces“) koju je Srce organiziralo od 1974. godine do 2013. godine. Kao i tada i danas prepoznajemo potrebu da se raspravlja i da se usuglašavaju stavovi o mogućnostima i potrebi primjene novih tehnologija, kao i o najboljim i najprimjerenijim načinima kako one mijenjaju i unapređuju moderno obrazovanje, znanost i društvo u cjelini“, naglasio je na otvorenju prve konferencije domaćin dr. sc. Zoran Bekić, ravnatelj Srca.


EU zastava
 Europska unija
 Zajedno do fondova EU

 

europski strukturni i investicijski fondovi

 

Konferencija Srce DEI 2020 sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

hr-zoo logo

 

Za sva pitanja vezana uz konferenciju možete nas kontaktirati putem elektroničke pošte na adresu dei@srce.hr.