Ispitni centri

Obavijest o ponovnom radu ispitnog centra

Ispitni centar Pearson VUE u Srcu od 1. lipnja 2020. godine nastavlja s radom uzimajući pri tom u obzir aktualne mjere suzbijanja bolesti COVID-19.

Prema aktualnim naputcima u našem je ispitnom centru u Srcu obavezno nošenje zaštitne maske. Prilikom dolaska u ispitni centar svaki kandidat treba ponijeti vlastitu zaštitnu masku jer u suprotnom neće biti moguć pristup ispitu. Osim zaštitne maske koja je obavezna, tijekom boravka u ispitnom centru, kandidati mogu koristiti i vlastite jednokratne zaštitne rukavice. 

U zgradi Srca primjenjuju se mjere obaveznog razmaka od 2 m između osoba kao i ostale obavezne mjere zaštite (dezinfekcija, pojačano čišćenje, manji broj kandidata koji smije istovremeno boraviti u prostorima ispitnog centra i sl.).

Ako primijetite bilo koji od simptoma povezanih s bolesti Covid-19, molimo Vas da ne dolazite u ispitni centar te u što je mogućem kraćem roku promijenite termin prijavljenog ispita putem web-stranice Pearson VUE.

Više informacija vezanih uz Pearson VUE i trenutačnu epidemiološku situaciju možete pronaći na web stranici Pearson VUE - COVID-19

U slučaju bilo kakvih pitanja na raspolaganju smo vam putem adrese ispitni-centri [at] srce.hr.

 

 

Potražnja za kvalificiranim i informatičkim stručnjacima u narednim će godinama biti sve veća. Jedan od načina potvrđivanja kvalifikacija pojedinca jest posjedovanje informatičkih certifikata koji garantiraju određeni stupanj znanja i vještina.

Sveučilišni računski centar svojim korisnicima omogućuje polaganje ispita za stjecanje osnovnih i specijalističkih informatičkih certifikata putem ispitnog centra Pearson VUE. 

Logotip Pearson VUE Authorized Test Center

Novosti i pogodnosti

Produžetak valjanosti certifikata

Uslijed trenutačne epidemiološke situacije, produžena je valjanost slijedećih certifikata:

Pogodnosti i novosti iz Microsofta

Microsoft ponovno nudi pogodnosti vezane uz certificiranje putem vaučera. Trenutačno je moguće odabrati između dvije vrste vaučera: vaučer za ispit uz dodatno besplatno polaganje u slučaju neprolaska ispita u prvom pokušaju te vaučer za ispit uz besplatno ponovno polaganje kao i probni ispit. Detaljnije informacije o trenutačnim pogodnostima dostupne su putem službene Microsoftove web stranice.

Detalje o novim Microsoftovim certifikatima i obrazovnim materijalima dostupne su putem službene Pearson VUE web stranice.

Blockchain certificiranje

Bogata ponuda Pearson VUE certifikata od sada je još zanimljivija. Blockchain Training Alliance pripremio je certifikate kojima se provjeravaju znanja i vještine vezane uz blockchain tehnologiju, arhitekturu, sigurnost i razvoj.

Detaljnije informacije o dostupnim Blockchain certifikatima možete pronaći putem službene Pearson VUE web stranice.