Jedan klik do virtualnog štanda Srca na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta Zagrebu

19. 11. 2020.

Vizual virtualnog štandaDanas u 11 sati počinje Smotra Sveučilišta u Zagrebu koja će se ove godine zbog epidemiološke situacije održavati u online okruženju pod motom *Klikni s faksom!* 

Za sudionike prve virtualne Smotre Srce je pripremilo virtualni štand na kojem se mogu saznati informacije koje su zanimljive maturantima, budućim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Kratke informacije o korištenju Studomata, eduroama, tečajevima Srca i drugim uslugama koje pomažu studentima u studiranju, a maturantima daju informacije o Srcu i uslugama Srca moći će se pregledavati od 19. do 21. studenog 2020., ali i kasnije na stranici Srca Smotra 2020.

Na podstranici Smotr@ službenog weba ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu postavljene su poveznice na virtualne štandove svih fakulteta i akademija, kao i na virtualni štand Srca (logotip Srca), na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zainteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta predstavit će se 31 fakultet, tri umjetničke akademije i ostale sastavnice Sveučilišta u Zagrebu.

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja prenosit će se uživo iz Aule Sveučilišta.

Kao i svake godine, i na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji nastup odnosno promociju sastavnice u online okruženju.

Klikni s faksom na ovogodišnjem događaju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu, dođi i posjeti virtualni štand Srca!