Virtualni štand Srca i na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta Zagrebu

24. 11. 2021.

Vizual virtualnog štanda

Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove će se godine zbog epidemiološke situacije održavati u online okruženju pod motom „Klikni s faksom!“. Smotra počinje u četvrtak, 25. studenog, a trajat će do subote, 27. studenog 2021.

Za sudionike druge virtualne Smotre Srce je pripremilo štand na kojem se mogu saznati informacije koje su zanimljive maturantima, tj. budućim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Srce će na virtualnom štandu predstaviti informacije o korištenju Studomata, eduroama, tečajevima Srca i drugim uslugama koje pomažu studentima u studiranju, a maturantima daju informacije o Srcu i uslugama Srca. Osim toga, pripremili smo i interaktivni dio štanda na kojem će se posjetitelji moći zabaviti. Štand Srca će se ove godine smjestiti u okruženju sustava za e-učenje (Moodle) s kojim će se budući studenti sigurno susresti tijekom svog studiranja.

Na podstranici Smotr@ službenog weba ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će postavljene poveznice na virtualne štandove svih fakulteta i akademija, kao i na virtualni štand Srca (logotip Srca), na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zainteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. S obzirom na drugačiji koncept virtualnoga održavanja događanja i organizacijskih prilika, na ovogodišnjoj Smotri sudjeluju isključivo znanstveno-nastavne (fakulteti), umjetničko-nastavne (akademije) i druge sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Ne sudjeluju privatne visoke škole i ostali sudionici, kao proteklih godina.

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja prenosit će se uživo. Klikni s faksom na ovogodišnjem događaju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu, dođi i posjeti virtualni štand Srca!