Srce DEI 2022 - objavljen je preliminarni program konferencije

23. 2. 2022.

Objavljen je preliminarni program za ovogodišnju konferenciju Srce DEI 2022 koja će se održati 6. i 7. travnja 2022. godine, a prijave će započeti početkom ožujka. Konferencija Srce DEI 2022 je ujedno i konferencija strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Prvog dana konferencije ugostit ćemo dva pozvana predavača, profesora Wima Van Petegema s Fakulteta inženjerske tehnologije na sveučilištu KU Leuven i prof. dr. sc. Snježanu Prijić-Samaržiju, predsjednicu Rektorskog zbora Republike Hrvatske, a održat će se i Forum čelnika ustanova u sustavu znanosti i visokog obrazovanja koji će raspravljati na temu "E-infrastruktura za znanost i visoko obrazovanje kakve želimo".

Drugi dan konferencije započinjemo predavanjima unutar tematskih blokova, a treće pozvano predavanje održat će dr. sc. Paolo Budroni s Tehničkog sveučilišta u Beču.

Pokrovitelji ovogodišnje konferencije Srce DEI 2022 su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Sveučilište u Zagrebu, Rektorski zbor Republike Hrvatske i Grad Zagreb. Medijski će nas pratiti ICTBusiness, srednja.hr i studentski.hr.

Pozivamo vas da pratite novosti na web-stranici konferencije dei.srce.hr i putem profila konferencije Srce DEI i Srca na društvenim mrežama.

Vjerujemo da ćete u programu pronaći predavanje ili raspravu koja će biti poticaj za neka nova poznanstva i suradnju. Vidimo se 6. i 7. travnja na Srce DEI 2022.

Preliminarni program konferencije Srce DEI 2022