Webinari Srca u svibnju

26. 4. 2022.

Osiguravanje kvalitetnog sustava podrške, obrazovanja i osposobljavanja krajnjih korisnika za uporabu informacijsko-komunikacijskih tehnologija te tehnologija i alata iz područja e-učenja jedna je od važnih djelatnosti Srca. Srce u okviru aktivnosti Webinara Srca svojim korisnicima omogućava edukacije i treninge u cilju podizanja razine digitalnih vještina krajnjih korisnika potrebnih za uporabu resursa, platformi i informacijskih sustava Srca u svakodnevnom radu. 

U svibnju smo tako pripremili online radionicu "Korištenje računalnog klastera Isabella", namijenjenu svim sadašnjim i budućim korisnicima računalnog klastera Isabella koja će se održati od 3. do 4. svibnja od 10 do 15 sati. 

Također, našim korisnicima pružamo i mogućnost usvajanja znanja i digitalnih kompetencija koje će im pomoći u njihovom daljnjem radu, a ponekad nisu vezane isključivo uz resurse, platforme i informacijske sustave Srca. Webinar „Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala", koji će se održati 25. svibnja od 10 do 13 sati, primjer je takve prakse. Webinar je namijenjen svim zainteresiranima za digitalnu forenziku, odnosno podkategoriju digitalne forenzike - mrežnu forenziku udaljenih računala i poslužitelja.

Detaljnije informacije o pripremljenim edukacijama i treninzima dostupne su na stranici Webinari Srca. Webinari Srca održavaju se online, putem videokonferencijskog sustava za održavanje webinara Adobe Connect.

Webinari Srca