Moodlemoot Hrvatska 2022 – objavljen program

24. 5. 2022.

Objavljen je program 12. MoodleMoota Hrvatska, a kao i svake godine, imamo velik broj prijavljenih izlaganja. Moodlemoot Hrvatska 2022 održat će se online 6. lipnja 2022. s početkom u 9.30 sati.

Uz izlaganja predavača iz Hrvatske i regije, ove godine imamo tri pozvana predavanja iz Europe, a pripremili smo i dvije radionice.

S posebnim veseljem najavljujemo pozvano predavanje profesorice Denise Whitelock, direktorice Instituta za obrazovne tehnologije Open University (UK), koja će održati predavanje pod nazivom „Digital Assessment and feedback: Supporting learners and teachers“ na temu vrednovanja u online okruženju.

Drugi pozvani predavač je Jessica Gramp iz organizacije moodle.org koja će predstaviti projekt „OpenDigCompEdu - Open Digital Competences Training for School Educators“ i Moodle akademiju. Ovaj Erasmus projekt koordinira moodle.org, a Srce je partner na projektu. U okviru projekta izradit će se tečajevi koji će pomoći nastavnicima i edukatorima da unaprijede svoje digitalne kompetencije, ali ih i potvrde putem mikro vjerodajnica.

Iz Irske (Dublin City University), dolazi Rob Lowney koji će održati predavanje Supporting educators’ digital competence development through a community initiative o njihovom iskustvu izgradnje zajednice nazvane „MoodleMunch“ koja za cilj ima podršku nastavnicima u razvoju digitalnih kompetencija.

Ove godine u okviru MoodleMoota pripremili smo i dvije radionice iz Srca koje će se održati 7. lipnja 2022. Prva je radionica „Kako snimiti i objaviti predavanje (OBS studio)“ s početkom u 9 sati, a druga „Kako izraditi aktivnost Lekcija u sustavu Moodle“ s početkom u 11 sati. Prijave su obavezne, a mjesta su ograničena.

MoodleMoot Hrvatska u organizaciji Srca održava se već 12 godinu za redom s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu.

Pregledajte program, rezervirajte vrijeme i pridružite nam se u ponedjeljak, 6. lipnja 2022., online.

Vizual 12. MoodleMootHR