Održan webinar Srca „Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala“

27. 5. 2022.

Gostujući predavač Tomislav Murat iz Zavoda za sigurnost informacijskih sustava - ZSIS održao je webinar Srca na temu "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala".

Webinar je održan 25. svibnja 2022. i bio je namijenjen svim zainteresiranima za digitalnu forenziku, odnosno podkategoriju digitalne forenzike - mrežnu forenziku udaljenih računala i poslužitelja. Tijekom webinara, predavač je predstavio alat Google Rapid Response (GRR) koji se koristi za udaljenu forenziku računala. Sudionici su imali priliku postavljati pitanja iz područja digitalne forenzike, što je rezultiralo kvalitetnom razmjenom znanja i iskustava, osobito o tome kako je moguće primijeniti GRR u praksi na njihovim ustanovama.

Ovom webinaru Srca prisustvovalo je više od 50 sudionika, što nas izuzetno raduje i što pokazuje da Srce prepoznaje potrebe svojih korisnika te im u okviru aktivnosti webinari Srca omogućava usvajanje znanja i digitalnih kompetencija koje nisu isključivo vezane za resurse, platforme i infomacijske sustave Srca, a mogu im pomoći u njihovom daljnjem radu.

Prezentacija ovog webinara, kao i drugi materijali sudionicima su bili dostupni putem sustava za online tečajeve Srca.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.