Webinar Srca: Spremni za novu akademsku godinu? Novosti u sustavu za e-učenje Merlin

8. 9. 2022.

Webinar Srca na temu "Spremni za novu akademsku godinu? Novosti u sustavu za e-učenje Merlin" održat će članovi tima Centra za e-učenje u petak, 16. rujna 2022. s početkom u 11 sati. Webinar je namijenjen nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin i svima zainteresiranima. Sustav za e-učenje Merlin je najveći i najmoderniji sustav za e-učenje u sustavu visokog obrazovanja, a za novu akademsku godinu 2022./2023. nadograđen je na najnoviju inačicu sustava Moodle 4.0. i u produkciji je od 1. rujna 2022.

Tim Centra za e-učenje na webinaru će predstaviti novosti koje donosi nova inačica sustava Merlin kao što su horizontalan način navigacije, indeks sadržaja e-kolegija te promijenjen položaj blokova. Osim novosti koje donosi nova inačica, sudionicima će biti predstavljena i podrška koju je Centar za e-učenje Srca osigurao nastavnicima i studentima u novoj akademskoj godini, a vezano uz nastavu u online okruženju. Nakon predstavljanja novosti, bit će ostavljeno vremena za pitanja. Više o svim novostima koje donosi nova inačica sustava za e-učenje Merlin u novoj akademskoj godini unaprijed možete pogledati i u dokumentu Novosti sustava Moodle 4.0 (PDF, 177 KB).

Za sudjelovanje na ovom webinaru poželjno je iskustvo rada u prethodnim inačicama sustava za e-učenje Merlin. Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese moodle@srce.hr.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.