Objavljen raspored tečajeva i radionica Srca u listopadu

13. 9. 2022.

Objavljen je raspored obrazovnih aktivnosti Srca u listopadu 2022. Uz obrazovne aktivnosti uz vodstvo predavača u online okruženju, u listopadu ponovno kreću i obrazovne aktivnosti uživo u učionicama u Srcu. Na objavljenom rasporedu, uz termine održavanja putem videokonferencijskog sustava, dostupni su i termini održavanja tečajeva u učionicama Srca. 

U listopadu također izdvajamo i cijeli tjedan posvećen radionicama na temu multimedije namijenjen polaznicima iz akademske zajednice. Zainteresirani studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta i znanstvenih instituta moći će se upoznati s obradom rasterske i vektorske grafike, snimanjem i obradom zvuka te montažom multimedijskih sadržaja u besplatnim programima GIMP, Inkscape, Audacity i Shotcut.

Na rasporedu su i tečajevi upoznavanja s programskim jezicima Python, SQL, JavaScript i R. Ovi tečajevi omogućavaju svima zainteresiranima upoznavanje s osnovnim konceptima u programiranju, projektiranjem i korištenjem baza podataka te programskim rješenjima za statističku i grafičku obradu podataka.

Prijave su započele u utorak, 13. rujna 2022 u 8 sati, a obavljaju se putem sustava za prijavu na obrazovne programe Srca pa vas pozivamo da pronađete nešto za sebe i unaprijedite svoje digitalne kompetencije.

Popis svih obrazovnih programa Srca dostupan je na adresi https://www.srce.unizg.hr/edu.

 

Vizual “Obrazovnoi programi Srca”