50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Impressum i uvjeti korištenja

Sadržaj, dokumenti, slike, video-zapisi i fotografije objavljeni na javnom webu Srca u vlasništvu su Srca ili u vlasništvu fizičkih ili pravnih osoba koje su Srcu dale pristanak na objavljivanje tih materijala.

Uporaba materijala s javnog weba Srca u komercijalne svrhe (prodaja) nije dopuštena.

Dopušteno je koristiti materijale s javnog weba Srca samo za promidžbene i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima, biltenima i elektronskim medijima. Prilikom objave i korištenja materijala s javnog weba Srca obveza je onoga tko materijale objavljuje i koristi na mediju na kojemu ih koristi navesti Srce (www.srce.unizg.hr) kao izvor.

Logotip Srce - otvoreni pristupUz navedeni sadržaj Srce na stranicama javnog weba prema svojoj Politici otvorenog pristupa, objavljuje sadržaj/dokumente pod četiri različite vrste licenci:

  1.  Obrazovni sadržaji – online tečajevi, online obrazovni moduli, priručnici tečajeva i dodatni materijali – CC Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)
  2. Stručne analize i politike Srca u različitim područjima istraživanja i primjene IKT – dokumenti tehničkog ili stručnog sadržaja nastali radom Srca, istraživanjima i sl. – CC Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada (CC BY-NC-ND)
  3. Članci, stručni/znanstveni radovi, prezentacije sa nekih skupova – CC Imenovanje-Nekomercijalno (CC BY-NC)
  4. Ostali materijali – planovi rada, izvještaji i drugi akti – CC Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada (CC BY-NC-ND)

Ako je sadržaj/dokument objavljen pod nekom od navedenih licenci, oznaka licence naznačena je u samom radu/dokumentu.

Popis dokumenata objavljenih pod navedenim licencama nalazi se na stranici Otvoreni pristup i otvoreni obrazovni sadržaji u Srcu.

Srce nastoji održavati sadržaj na svojim stranicama točnim, potpunim i aktualnim, ali ne preuzima odgovornost za njegovu točnost, potpunost i aktualnost, a pogotovo za sadržaj na drugim web-stranicama (izvan domene Srca) na koje vode poveznice na stranicama javnog weba Srca. Srce ima pravo u svakom trenutku izmijeniti sadržaj na stranicama javnog weba.

Srce ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s javnog weba Srca ili s web-stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s javnog weba Srca. Srce ne odgovara za štetu nastalu korištenjem ili nemogućnosti korištenja nekog dijela weba ili weba u cijelosti.

Srce je nositelj autorskih prava na dizajn javnog weba Srca (grafički elementi i njihov raspored) i sva su prava pridržana.