Ispitni centri

Poštovani kandidati,

u Srcu je na snazi poseban režim rada u okviru kojeg se ne održavaju aktivnosti u učionicama što uključuje i polaganje ispita u ispitnom centru Pearson VUE u Srcu. Sve daljnje obavijesti vezane uz održavanje ispita bit će objavljene na ovoj stranici.

U slučaju bilo kakvih pitanja na raspolaganju smo vam putem adrese ispitni-centri@srce.hr.

 

Potražnja za kvalificiranim i informatičkim stručnjacima u narednim će godinama biti sve veća. Jedan od načina potvrđivanja kvalifikacija pojedinca jest posjedovanje informatičkih certifikata koji garantiraju određeni stupanj znanja i vještina.

Sveučilišni računski centar svojim korisnicima omogućuje polaganje ispita za stjecanje osnovnih i specijalističkih informatičkih certifikata putem ispitnog centra Pearson VUE. 

Logotip Pearson VUE Authorized Test Center

Novosti i pogodnosti

Produžetak valjanosti certifikata

Uslijed trenutačne epidemiološke situacije, produžena je valjanost slijedećih certifikata:

Pogodnosti i novosti iz Microsofta

Microsoft ponovno nudi pogodnosti vezane uz certificiranje putem vaučera. Trenutačno je moguće odabrati između dvije vrste vaučera: vaučer za ispit uz dodatno besplatno polaganje u slučaju neprolaska ispita u prvom pokušaju te vaučer za ispit uz besplatno ponovno polaganje kao i probni ispit. Detaljnije informacije o trenutačnim pogodnostima dostupne su putem službene Microsoftove web stranice.

Detalje o novim Microsoftovim certifikatima i obrazovnim materijalima dostupne su putem službene Pearson VUE web stranice.

Blockchain certificiranje

Bogata ponuda Pearson VUE certifikata od sada je još zanimljivija. Blockchain Training Alliance pripremio je certifikate kojima se provjeravaju znanja i vještine vezane uz blockchain tehnologiju, arhitekturu, sigurnost i razvoj.

Detaljnije informacije o dostupnim Blockchain certifikatima možete pronaći putem službene Pearson VUE web stranice.