Novosti i aktualne promotivne akcije

Produžetak valjanosti Cisco certifikata

Uslijed trenutačne epidemiološke situacije, valjanost postojećih Cisco certifikata produžen je za šest mjeseci (180 dana) počevši od 16. ožujka 2020.

Detaljnije informacije dostupne su putem ove poveznice.

Pogodnosti iz Microsofta

Microsoft ponovno nudi pogodnosti vezane uz certificiranje putem svojih vaučera. Trenutačno je moguće odabrati između dvije vrste vaučera: vaučer za ispit uz dodatno besplatno polaganje u slučaju neprolaska ispita u prvom pokušaju te vaučer za ispit uz besplatno ponovno polaganje kao i probni ispit. Detaljnije informacije o trenutačnim pogodnostima nalaze se na ovoj poveznici.

 

Blockchain certificiranje

Bogata ponuda Pearson VUE certifikata od sada je još zanimljivija. Blockchain Training Alliance pripremio je certifikate kojima se provjeravaju znanja i vještine vezane uz blockchain tehnologiju, arhitekturu, sigurnost i razvoj.

Detaljnije informacije o dostupnim certifikatima nalaze se na ovoj poveznici.

 

Novosti iz Microsofta

Da bi što bolje zadovoljio potrebe profesionalaca iz područja informacijskih tehnologija, Microsoft kontinuirano unaprijeđuje i razvija svoje certifikacijske programe.

Detalje o novim certifikatima i obrazovnim materijalima dostupne su na ovoj web-stranici.

 

Microsoftove digitalne značke

 

Od 21. listopada 2016. stručnjaci s Microsoftovim certifikatom (MCP-ovi) koji steknu određene certifikate ili polože odabrane ispite dobit će Microsoftove digitalne značke (Microsoft Certification Badges) koje pružaju dokaz stečenog Microsoftova certifikata.

Više pojedinosti vezanih uz ispite i certifikate te upute o tome kako steći Microsoftove digitalne značke možete pronaći na web-stranici.