Novosti i aktualne promotivne akcije

Pogodnosti iz Microsofta

Microsoft ponovno nudi pogodnosti vezane uz certificiranje putem svojih vaučera. Trenutačno je moguće odabrati između dvije vrste vaučera: vaučer za ispit uz dodatno besplatno polaganje u slučaju neprolaska ispita u prvom pokušaju te vaučer za ispit uz besplatno ponovno polaganje kao i probni ispit. Detaljnije informacije o trenutačnim pogodnostima nalaze se na ovoj poveznici.

 

Blockchain certificiranje

Bogata ponuda Pearson VUE certifikata od sada je još zanimljivija. Blockchain Training Alliance pripremio je certifikate kojima se provjeravaju znanja i vještine vezane uz blockchain tehnologiju, arhitekturu, sigurnost i razvoj.

Detaljnije informacije o dostupnim certifikatima nalaze se na ovoj poveznici.

 

Novosti iz Microsofta

Da bi što bolje zadovoljio potrebe profesionalaca iz područja informacijskih tehnologija, Microsoft kontinuirano unaprijeđuje i razvija svoje certifikacijske programe.

Detalje o novim certifikatima i obrazovnim materijalima dostupne su na ovoj web-stranici.

 

Microsoftove digitalne značke

 

Od 21. listopada 2016. stručnjaci s Microsoftovim certifikatom (MCP-ovi) koji steknu određene certifikate ili polože odabrane ispite dobit će Microsoftove digitalne značke (Microsoft Certification Badges) koje pružaju dokaz stečenog Microsoftova certifikata.

Više pojedinosti vezanih uz ispite i certifikate te upute o tome kako steći Microsoftove digitalne značke možete pronaći na web-stranici.