50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Pearson VUE

Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) vodeća je međunarodna organizacija za pružanje usluge polaganja ispita čije usluge koriste mnoge poznate tvrtke i organizacije, kao sto su Microsoft, IBM, Oracle, Cisco, Linux Professional Institute, CompTIA i mnogi drugi. Više informacija o organizaciji Pearson VUE možete pronaći na službenoj web stranici. Srce je od 24. kolovoza 2006. godine ovlašteni ispitni centar Pearson VUE.

Pearson VUE Authorized Test Center, Certifications

 

 

 

 

 

 

Ispiti u ispitnom centru

Ispiti se održavaju u prostorijama Srca uz nadzor ovlaštenog administratora. Polaganje ispita odvija se na računalu, a rezultati ispita su za većinu ispita dostupni odmah po završetku polaganja ispita.

Iz popisa ispita koji su dostupni za polaganje u ispitnom centru Pearson VUE u Srcu, navodimo neke od najčešće polaganih ispita:

Popis ostalih sponzora (organizacije čije je ispite moguće polagati u Ispitnom centru Pearson VUE) kao i popis ispita možete pronaći na Pearson VUE web stranici.

Polaganje ispita u ovlaštenom ispitnom centru prikazano je u ovom video-zapisu:

Online ispiti

Pearson VUE omogućava polaganje određenih ispita i online. Više informacija vezanih uz online certificiranje kako i popis ispita koje je moguće polagati na ovaj način možete pronaći putem službene web stranice.