50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Najave događanja Srca

Raspored osnovnih tečajeva Srca objavljuje se na stranici Raspored tečajeva.
pro 06

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 6. prosinca 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

pro 08

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Inkscape, namijenjenog za stvaranje i obradu vektorske grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 8. prosinca 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku!

pro 09

Ove godine 9. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.

pro 09

Webinar "Računalni klaster Isabella - GPU, kontejneri i programske okoline" u organizaciji Srca održat će se 9. prosinca 2021., od 10 do 16 sati, putem sustava za webinare Srca.

pro 10

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 10. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku!

pro 14

Student ste i želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 14. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

pro 15

Student ste i želite se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u srijedu, 15. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

pro 15

Ako se želite upoznati s osnovnim pojmovima za razumijevanje rada u WordPressu, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 15. prosinca 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

pro 20

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 20. prosinca 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

pro 20

Želite li naučiti izraditi "moćne" prezentacije uporabom programa PowerPoint prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 20. prosinca 2021., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

pro 21

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za snimanje i obradu video sadržaja, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 21. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

Pretplati se na Događanja u Srcu