Moodlemoot Hrvatska

lip
09

Događanje MoodleMoot namijenjeno je svima koji se bave sustavom Moodle bilo kao korisnici, administratori ili developeri ili su zainteresirani upoznati se s ovim sustavom i čuti iskustva drugih.

Vrijeme održavanja: 

9. lipnja 2017. godine.

Mjesto održavanja: 

Sveučilišni računski centar - Srce, Josipa Marohnića 5, Zagreb

Sedmi MoodleMoot Hrvatska održat će se u petak, 9. lipnja 2017. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra. Teme smo podijelili u tri cjeline: implementacija sustava Moodle, Moodle u nastavi i razvoj sustava Moodle. Pozivamo Vas da predstavite svoja iskustva u radu sa sustavom Moodle. Rok za prijavu izlaganja je 21. svibnja 2017.

Na ovogodišnjem MoodleMootu imamo pozvana predavanja sa Open University, Velika Britanija i Vytatus Magnus Sveučilišta u Litvi. Louise Olney i Steve Rycroft, Open University održat će prezentaciju pod nazivom "Creating a student-centred digital learning experience at the Open University", a Danute Pranckute i Marius Sadauskas, Vytautas Magnus University na temu "Moodle solutions integration for a traditional university: VMU case".

Više o pozvanim predavanjima, temama i uvjetima za prijavu izlaganja potražite na http://www.srce.unizg.hr/moodlemoot-2017