MoodleMoot Hrvatska 2016

lip
10

Objavljen je program i počele su prijave za sudjelovanje na šestom MoodleMoot Hrvatska.

Mjesto održavanja: 

Sveučilišni računski centar - Srce, Josipa Marohnića 5, Zagreb

Šesti Moodlemoot Hrvatska održat će se 10. lipnja 2016. u Sveučilišnom računskom centru. Pozivamo vas da prijavite prezentaciju na neku od ovogodišnjih tema: sustavna podrška korisnicima, trendovi – implementacija novih načina poučavanja pomoću sustava Moodle, izrada sadržaja i Moodle on Mobile i podijelite svoje znanja i iskustva s ostalima. Rok za prijavu prezentacija je 16. svibnja 2016.

Ovogodišnji Moodlemoot Hrvatska 2016 Centar za e-učenje Srca organizira u suradnji s Centrom potpore e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sustav Moodle važan je i sve prisutniji alat za e-učenje te je trenutno najraširenije rješenje za e-učenje i održavanje nastave na daljinu, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.
Moodlemoot Hrvatska 2016 je mjesto susreta Moodle zajednice u Hrvatskoj i regiji te prilika za razmjenu iskustva i stjecanje novih znanja, razvoj novih ideja i rasprave o testiranjima, te stjecanje novih kontakata i prilika za suradnju kao i jačanje postojećih poznanstava i prijateljstava.

Program i prijavu za prezentacije na ovogodišnji Moodlemoot potražite na stranicama MoodleMoot 2016.