Pitanja i testovi u sustavu za e-učenje Merlin

lis
13
Vrijeme održavanja: 

13. listopada  2022. od 11 do 12 sati.

Mjesto održavanja: 

online, putem sustava za webinare

Webinar Srca, koji na temu "Pitanja i testovi u sustavu za e-učenje Merlin" organizira Centar za e-učenje, održat će se 13. listopada 2022. s početkom u 11 sati, a namijenjen je nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin, kao i svim zainteresiranim korisnicima.

Početkom nove akademske godine nastavnici su prvenstveno fokusirani na pripremu nastavnih materijala, ali odmah zatim započinju i s izradom pitanja i pripremama provjera znanja. Zbog toga su stručnjaci Srca pripremili webinar koji će nastavnicima pomoći u izradi različitih vrsta pitanja, te zatim i u osmišljavanju te provedbi provjera znanja u sustavu za e-učenje Merlin. U okviru webinara naglasak će biti na najčešćim pitanjima i nedoumicama koje nastavnici imaju tijekom tog procesa, a bit će im pojašnjene i novosti u bazi pitanja koje su se pojavile s novom inačicom sustava Moodle.

Za sudjelovanje u ovom webinaru poželjno je prethodno iskustvo u izradi pitanja i/ili testova u sustavu Merlin. Predviđeno trajanje webinara je od 11 do 12 sati, ulazak u sobu webinara bit će omogućen od 10:45.

Prijave za webinar " Pitanja i testovi u sustavu za e-učenje Merlin" započinju 21. rujna 2022.

Prijava na webinar

Navedeni podaci potrebni su za organizaciju događanja. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe niti će se prenositi trećim stranama. Srce će čuvati osobne podatke koji su prikupljeni putem obrasca za prijavu do 6 mjeseci nakon održanog događanja.

CAPTCHA
Image CAPTCHA
Unesite kod sa slike.