Tjedan cjeloživotnog učenja

ruj
26
Vrijeme održavanja: 

Od 2. do 8. listopada 2017.

Mjesto održavanja: 

Sveučilišni računski centar - Srce, Josipa Marohnića 5, Zagreb

Kako bismo naglasili važnost cjeloživotnog učenja, Srce će se i ove godine uključiti u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja svojim događanjima. Tjedan cjeloživotnog učenja ove se godine obilježava od 2. do 8. listopada, a Srce će se uključiti u njegovo obilježavanje nešto ranije s dva događanja u okviru Tjedna Centra za e-učenje:

  1. Seminari „Kako sam uspjela/uspio – moja iskustva u primjeni e-učenja u nastavi" na kojima će svoja iskustva s tehnologijama e-učenja i njihovom primjenom u nastavi podijeliti nastavnici Sveučilišta u Zagrebu. Seminari će se održati u dva termina:
  • 26. rujna 2017., od 10 do 12:30
  • 27. rujna 2017., od 14 do 16 sati.
  1. Okrugli stol „Nove tehnologije u obrazovanju – koliko su naš obrazovni sustav, nastavnici i studenti spremni na nove metode poučavanja i učenja?" na kojem će se raspravljati koliko se ostvaruju ciljevi iz Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije vezano uz implementaciju novih tehnologija u visoko obrazovanje, provodi li se i na koji način sustavna implementacija e-učenja na visokim učilištima u Hrvatskoj te kako se s novim tehnologijama snalaze nastavnici, a kako studenti. Okrugli stol održat će se u terminu:
  • 27. rujna 2017. od 13 do 15 sati.

Više informacija o ovim događanjima možete pronaći na stranici Tjedna Centra za e-učenje.