Uporaba Safe Exam Browsera u aktivnosti Test

stu
16
Vrijeme održavanja: 

16. studenog 2022. od 11 do 12 sati.

Mjesto održavanja: 

online, putem sustava za webinare

Webinar Srca, koji na temu "Uporaba Safe Exam Browsera u aktivnosti Test" organizira Centar za e-učenje, održat će se 16. studenog 2022. s početkom u 11 sati, a namijenjen je nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin. 

Safe Exam Browser (SEB) koristi se za provođenje pisanih ispita znanja uz mogućnost povećane kontrole resursa koji su dostupni studentima tijekom ispita. Integracijom SEB-a sa sustavom za e-učenje Moodle, nastavnici su dobili mogućnost da na jednostavan način postave željenu konfiguraciju koju će studenti koristiti prilikom pokretanja aktivnosti Test. U okviru webinara bit će prikazano kako podesiti SEB konfiguracije te kako izbjeći ili riješiti eventualne probleme na koje korisnici mogu naići, kao što su nemogućnost pokretanja ispita, izlaska iz ispita, greške prilikom prijave u sustav i drugo.

Za sudjelovanje u ovom webinaru poželjno je prethodno iskustvo rada u sustavu za e-učenje Merlin. Predviđeno trajanje webinara je od 11 do 12 sati, ulazak u sobu webinara bit će omogućen od 10:45.

Prijave za webinar "Uporaba Safe Exam Browsera u aktovnosti Test" započinju 7. studenog 2022.