Webinar Upis studenata u višu nastavnu godinu

ruj
23
Vrijeme održavanja: 

Predviđeno trajanje webinara je od 10 do 12 sati. 
Datum održavanja promijenjen je s 15. na 23. rujna.

Mjesto održavanja: 

Uz brigu o nesmetanom radu usluga, stručnjaci Srca svojim korisnicima pružaju kontinuiranu podršku u obliku edukacija i konzultacija kako bi što bolje koristili usluge koje su im na raspolaganju. U skladu s time Centar potpore ISVU-a održat će 23. rujna 2021. godine  webinar na temu „Upis studenata u višu nastavnu godinu“. Webinar je namijenjen djelatnicima studentskih referada i ISVU koordinatorima na visokim učilištima.

Webinar će se održati u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca. Tijekom webinara stručnjaci Srca će sudionicima objasniti predradnje vezane za upis više nastavne godine, radnje koje su potrebne za upis godine, evidenciju akademskog kalendara te obraditi i teme poput  pravila za upis više godine, školarine i programske ugovore. 

Sudionici će također dobiti prikaz upisa kroz aplikaciju Studiji i studenti i putem Studomata, načina na koje se sve može napraviti upis, upisa preduvjeta i obveznih ili izbornih predmeta te proći kroz razlike između modela studiranja.  

Za prisustvovanje webinaru potrebno je poznavanje osnova rada u ISVU aplikacijama.

Ulazak u sobu webinara bit će omogućen od 9:45 sati na dan održavanja webinara, a u sustav za webinare potrebno je prijaviti se sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Za sudjelovanje u webinaru molimo vas da se prijavite putem donjeg obrasca.

poveznica za pristup webinaru