Kalendar

Kolovoz 2023
ponedjeljak utorak srijeda četvrtak petak subota nedjelja

Nedavna događanja

 • 29 Sep

  Radionica „Pristup i korištenje resursa Supek i Vrančić“ na PMF-u

  U petak 29. rujna 2023. na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u sklopu kampanje "Računajte sa Supekom i Vrančićem" održat će se jednodnevna praktična radionica „Pristup i korištenje resursa Supek i Vrančić". Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na vrijeme putem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr i osnovno poznavanje rada s operacijskim sustavom Linux.

 • 27 Sep

  Razgovori u Srcu: Novosti u sustavu AAI@EduHr

  U Republici Hrvatskoj je u AAI@EduHr sustav uključeno više od 230 ustanova i 900.000 elektroničkih identiteta, te skoro tisuću raznih usluga. Ovaj sustav je neophodan za korištenje većeg broja usluga spajanja na Internet, pristupa računalnim resursima te prijavu na velik broj web aplikacija.

 • 18 Sep

  Tečaj Osnove JavaScripta (C502)

  Upoznajte se s osnovnim pojmovima, metodama i postupcima programiranja u skriptnom jeziku JavaScript i naučite samostalno pisati jednostavne programe. Prijavite se i uz predavača unaprijedite svoje iskustvo korištenja HTML stranica dodavanjem dinamičkog i promjenjivog sadržaja.

 • 11 Sep

  Tečaj Proračunske tablice (Excel 2021) (E430)

  Upoznajte se s osnovnim operacijama vezanim uz izradu i oblikovanje tablica i grafičkog prikaza podataka! Tečaj se održava uz vodstvo predavača putem videokonferencijskog sustava.

 • 11 Sep

  Tečaj Osnove programiranja (Python) (D450)

  Upoznajte se s osnovnim konceptima programiranja u programskom jeziku Python! Naučeni osnovni koncepti primjenjivi su i na većinu ostalih programskih jezika, čime se omogućava da nakon završenog tečaja s lakoćom svladate i ostale programske jezike.