Linux akademija

Tečajevi Linux akademije trenutačno se ne održavaju. Ponovno održavanje očekuje se od jeseni, a sve novosti redovito ćemo objavljivati na ovoj stranici.

U slučaju bilo kakvih pitanja na raspolaganju smo vam putem adrese edu@srce.hr. Za primanje obavijesti elektroničkom poštom možete se predbilježiti putem stranice Predbilježite se na obavijesti iz Srca

Tečajevi Linux akademije namijenjeni su onima koji žele postati sistemski inženjeri iz područja Linuxa te naprednim korisnicima Linuxa koji žele bolje upoznati Linux.

Program Linux akademije sastoji se od četiri tečaja:

Svaki od tečajeva traje 25 školskih sati (5 dana x 5 školskih sati). Nastavni materijali (udžbenici) su na engleskom jeziku, a predavanja se održavaju na hrvatskom.

Osnovni preduvjet za pohađanje bilo kojeg od gore navedenih tečajeva je pasivno služenje engleskim jezikom (razumijevanje jednostavnih tehničkih članaka i uputa), poznavanje osnova rada s računalom te poznavanje gradiva iz tečaja koji predhodi tečaju koji se želi pohađati.

Pohađanje tečajeva prijavljuje se putem aplikacije za on-line prijavljivanje na tečajeve Srca. (Ako nemate korisnički račun za aplikaciju za on-line prijavljivanje na tečajeve, njegovo otvaranje možete zatražiti putem web-obrasca, ili nam se možete javiti putem elektroničke pošte na adresu edu@srce.hr.)

Cijene pohađanja tečajeva Linux akademije (za svaki od tečajeva zasebno) iznose:

  • 600 kn za studente i djelatnike visokih učilišta i javnih instituta
  • 600 kn za nezaposlene osobe
  • 1.200 kn za ostale polaznike (redovna cijena).

(Navedene cijene uključuju PDV.)

Prije pohađanja tečajeva Linux akademije preporučujemo pohađanje tečaja "Uvod u Linux (D106)".