Moodlemoot Hrvatska online 2020

16. i 17. lipnja 2020.

Ove godine jubilarni 10. Moodlemoot Hrvatska održat će se online!
Pandemija koronavirusa COVID-19 donijela je preko noći promjenu u načinu poučavanja i učenja. Škole i sveučilišta zatvorili su se sredinom ožujka i nastavnici su se našli pred izazovom kako postaviti nastavu u online okruženje i osigurati njezin kontinuitet te završiti ovu akademsku godinu. S ovim izazovom susreli su se posebice nastavnici koji su nastavu organizirali prvenstveno u učionici, ali i oni koji su već koristili digitalne tehnologije i održavali nastavu u mješovitom obliku. Koje tehnologije i alate koristiti za online nastavu, kako učioničku nastavu prebaciti u online okruženje, kako sa studentima osigurati komunikaciju te osigurati njihovu aktivnost u kolegiju, kako planirati nastavu za online okruženje, kako vrednovati rad studenata, provoditi testove i ispite samo su neki su od izazova koji su stavljeni pred nastavnike. 

plakatU prvom trenutku mislili smo otkazati ovogodišnji Moodlemoot zbog nemogućnosti okupljanja u fizičkom prostoru. Sada kada smo se svi već navikli na novo okruženje, odlučili smo i mi Moodlemoot održati online. Vjerujemo da nam je svima važno da smo u kontaktu, da se družimo i podijelimo iskustva i steknemo nova saznanja.

Stoga javite se, svako iskustvo je važno, bilo da ste početnik ili napredni korisnik u online okruženju. Možda baš Vaša iskustva i dobra praksa ili pogreške mogu pomoći drugima da nastavu unaprijede i učine je još boljom. Ne propustite priliku sudjelovati i pokazati kako ste se snašli i kako ste osigurali da nastava i dalje ide.

Pridružite nam se i učinite 10. Moodlemoot Hrvatska 2020 online najboljim do sada!

I ove godine Moodlemoot Hrvatska organiziraju Centar za e-učenje Srca i Centar za potporu e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 Pozvani predavač
 Pozvano predavanje
 Panel
 Teme

  1. Inovativna nastava uz Moodle
  2. Od učioničke do nastave u potpunosti online uz Moodle
  3. Tehnička strana sustava Moodle (od dodataka do povezivanja s drugim sustavima)
  4. Moodle i testovi
     

 Prijave prezentacija do 4.lipnja 2020.

 Prijave sudjelovanja započinju 4.lipnja 2020.