MoodleMoot Hrvatska 2021 online

16. lipnja 2021.

Što nas čeka u novom desetljeću MoodleMoot-a?


Svima nam se život u posljednjih godinu dana preokrenuo, način rada, poučavanja i učenja uvelike su se promijenili i dokle god bude potrebno moramo biti spremni raditi drugačije nego što smo navikli. No, baš je sada pravo vrijeme za razmišljanje o budućnosti nakon pandemije u kojoj će zasigurno online nastava igrati puno veću ulogu nego prije. Koliko će nam u svemu tome pomoći Moodle, koji je, vjerujemo mnogima od Vas, tijekom proteklog vremena postao vrlo dobar suradnik? Kako osmisliti nastavu u virtualnom okruženju i koje su razlike u pripremi nastave u učionici i nastave u sustavu za e-učenje? Imate li sve digitalne kompetencije potrebne za izvođenje online nastave? Mnoge mogućnosti i funkcionalnosti sustava Moodle vjerojatno ste otkrili tek sada, prisiljeni osmisliti aktivnosti koje ste inače radili samo u učionici. Kakva su Vaša iskustva i planovi vezano za sinkronu i asinkronu nastavu (i u učionici i online) u budućnosti? Ono što sigurno znamo je da budućnost donosi novu, poprilično drugačiju inačicu sustava Moodle, inačicu 4.0. Koje nas sve novosti očekuju i koliko će nam se online život promijeniti nakon studenog 2021. godine? 

plakat (PDF, 3.66MB)
Moodlemoot je prilika da se sretnemo, makar online, i podijelimo stečena iskustva, da se družimo i zajedno vidimo kako možemo unaprijediti kvalitetu nastave u online okruženju.

Teme

  • Moj kolegij u sustavu Moodle - što sam novog naučio/la
  • Uloga sustava Moodle u budućnosti (sinkrona, asinkrona, mješovita nastava)
  • Tehnička strana sustava Moodle (dodaci, povezivanje s drugim sustavima, Moodle 4.0)
  • Provjere znanja: Test, SEB, Zadaće 
  • Digitalne kompetencije za rad u sustavu Moodle

 

finger Program - objavljene snimke

finger Galerija slika


finger Pozvani predavači

Moodlemoot Hrvatska 2021 je službeni Moodlemoot za Hrvatsku i nalazi se na listi registriranih Moodlemoot događanja u svijetu

moodlemoot_croatia_2021