Dvadeset prvo predavanje Microsoftove zajednice EDU IT Pro

Ciklus predavanja EDU IT Pro namijenjen je IT administratorima visokoškolskih institucija u organizaciji Microsofta Hrvatska i Distribucijskog centra za Microsoftove proizvode u Srcu.

Tema predavanja:

  • Office Mix - mali dodatak Power Pointu s velikim mogućnostima - Željka Knezović, Mobendo

Predavanje je održano u petak 17.3.2017. u 14 sati u dvorani E2 u prostorijama Sveučilišnog računskog centra, Marohnićeva 5.

Opširnije o temi: Office Mix dodatak je Microsoft PowerPointu 2013 i 2016, pomoću kojeg na jednostavan način možete postići to da sve Vaše PowerPoint prezentacije postanu žive i čak ih pretvorite u interaktivne online lekcije. Office Mix nudi mogućnost snimanja Vaših predavanja kao audio ili video lekcija te stvaranje bogate online arhive održanih lekcija, nastavnih satova te dijeljenje istih za ponovno korištenje i pregledavanje. Office Mix također nudi mogućnost izravnog pisanja digitalnom olovkom po slajdovima prezentacije tijekom samog izlaganja, poput pisanja po školskoj ploči. Nadalje, nudi mogućnost izrade i postavljanja upitnika tijekom izlaganja, ali i još puno više. Office Mix nudi mogućnost da nakon održanog izlaganja, još jednom pregledate Vaš Mix, dodatno ga uredite i zatim ga postavite u Office Mix Gallery te podijelite s ostalima. Office Mix je besplatan dodatak koji će na vrlo jednostavan način svim prenositeljima znanja i aktivnim korisnicima Power Pointa omogućiti kreiranje interaktivnih lekcija i dijeljenje sadržaja polaznicima edukacija. Štoviše, svi oni koji nisu sudjelovali na predavanju/nastavi ili jednostavno trebaju još jednom ili više puta pažljivije poslušati izlaganje, jednostavno će moći pregledati Mix. Office Mix će Vas svojom jednostavnošću oboriti s nogu.

Predavanje se moglo pratiti i putem webinara, a snimka je dostupna ovdje.