Obrazovni programi za IT-specijaliste

VAŽNA OBAVIJEST!

Poštovani polaznici, 

Nastavak obrazovnog programa edu4IT - Sistemski administrator 2 odvija se prema novom rasporedu a detaljnije informacije dostupne su na našim web-stranicama Raspored područja Windows i Raspored područja Linux.

Prema aktualnim naputcima u zgradi Srca preporučeno je nošenje zaštitne maske.
Molimo da prilikom dolaska na praktični termin tečaja ponesete vlastitu zaštitnu masku ukoliko je planirate koristiti.
Osim zaštitne maske koja je obavezna, tijekom boravka u Srcu možete koristiti i vlastite jednokratne zaštitne rukavice.
U zgradi Srca primjenjuju se mjere obaveznog razmaka od 2 m između osoba kao i ostale obavezne mjere zaštite (dezinfekcija, pojačano čišćenje, manji broj kandidata koji smije istovremeno boraviti u učionicama Srca i sl.).
Ako primijetite bilo koji od simptoma povezanih s bolesti Covid-19, molimo Vas da odgodite dolazak u zgradu Srca zbog zaštite ostalih polaznika i zaposlenika Srca.

 
Obrazovni programi za IT-specijaliste uključuju održavanje specijalističkih tečajeva, seminara i radionica iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija svima koji žele steći znanja i vještine iz područja računalno-komunikacijske infrastrukture.

Od programa obrazovanja izdvajamo:

  • obrazovni program za IT-specijaliste edu4IT, namijenjen prvenstveno IT-djelatnicima u obrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj, ali i svim zainteresiranim polaznicima koji žele svladati sistemsku administaciju operacijskih sustava Windows i Linux (distribucija Debian).
  • Linux akademiju, namijenjenu svima koji žele profesionalno koristiti besplatni operacijski sustav Linux (distribucija CentOS).

Izdvajamo i seminare, koji su namijenjeni  prvenstveno sistemskim inženjerima, ali i svim zainteresiranim IT-specijalistima. Seminari obrađuju aktualne teme iz prakse i omogućavaju razmjenu znanja i iskustva kako iskusnih IT-specijalista tako i početnika.

Osim obrazovnih aktivnosti održavamo i portal sistemac.srce.hr koji je namijenjen IT-specijalistima, naročito sistemskim inženjerima. Portal sadrži informacije i novosti vezane uz računalno-komunikacijsku infrastrukturu i upravljanje sustavima.