Obrazovni programi za IT-specijaliste

Poštovani polaznici,

s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, umjesto tečajeva u učionicama Srce nudi mogućnost pohađanja tečajeva Linux akademije u online okruženju uz vodstvo predavača.
Predavanja će se održavati uživo prema predviđenom rasporedu putem sustava za webinare. Svaki polaznik će za provođenje praktičnih vježbi imati na raspolaganju pristup udaljenom računalu s instaliranim potrebnim softverom.

Pohađanje navedenih tečajeva uz vodstvo predavača naplaćuje se prema cjeniku tečajeva.

U slučaju bilo kakvih pitanja na raspolaganju smo vam putem adrese edu@srce.hr. Za primanje obavijesti elektroničkom poštom možete se predbilježiti putem stranice Predbilježite se na obavijesti iz Srca

Obrazovni programi za IT-specijaliste uključuju održavanje specijalističkih tečajeva, seminara i radionica iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija svima koji žele steći znanja i vještine iz područja računalno-komunikacijske infrastrukture.

Od programa obrazovanja izdvajamo:

  • obrazovni program za IT-specijaliste edu4IT, namijenjen prvenstveno IT-djelatnicima u obrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj, ali i svim zainteresiranim polaznicima koji žele svladati sistemsku administaciju operacijskih sustava Windows i Linux (distribucija Debian).
  • Linux akademiju, namijenjenu svima koji žele profesionalno koristiti besplatni operacijski sustav Linux (distribucija CentOS).

Izdvajamo i seminare, koji su namijenjeni  prvenstveno sistemskim inženjerima, ali i svim zainteresiranim IT-specijalistima. Seminari obrađuju aktualne teme iz prakse i omogućavaju razmjenu znanja i iskustva kako iskusnih IT-specijalista tako i početnika.

Osim obrazovnih aktivnosti održavamo i portal sistemac.srce.hr koji je namijenjen IT-specijalistima, naročito sistemskim inženjerima. Portal sadrži informacije i novosti vezane uz računalno-komunikacijsku infrastrukturu i upravljanje sustavima.