Obrazovni programi za IT-specijaliste

Obrazovni program za IT-specijaliste edu4IT više se ne održava. 

U slučaju bilo kakvih pitanja na raspolaganju smo vam putem adrese edu@srce.hr. Za primanje obavijesti elektroničkom poštom možete se predbilježiti putem stranice Predbilježite se na obavijesti iz Srca

Obrazovni programi za IT-specijaliste uključuju održavanje specijalističkih tečajeva, seminara i radionica iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija svima koji žele steći znanja i vještine iz područja računalno-komunikacijske infrastrukture.

Od programa obrazovanja izdvajamo:

  • obrazovni program za IT-specijaliste edu4IT, namijenjen prvenstveno IT-djelatnicima u obrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj, ali i svim zainteresiranim polaznicima koji žele svladati sistemsku administaciju operacijskih sustava Windows i Linux (distribucija Debian).

Izdvajamo i seminare, koji su namijenjeni  prvenstveno sistemskim inženjerima, ali i svim zainteresiranim IT-specijalistima. Seminari obrađuju aktualne teme iz prakse i omogućavaju razmjenu znanja i iskustva kako iskusnih IT-specijalista tako i početnika.

Osim obrazovnih aktivnosti održavamo i portal sistemac.srce.hr koji je namijenjen IT-specijalistima, naročito sistemskim inženjerima. Portal sadrži informacije i novosti vezane uz računalno-komunikacijsku infrastrukturu i upravljanje sustavima.