Seminari za sistem-inženjere

Sveučilišni računski centar kroz sustav seminara za sistem-inženjere i elektroničku biblioteku edukacijskih materijala sustavno radi na unapređivanju razine znanja i vještina te zadovoljavanju potrebe za dodatnim stručnim obrazovanjem sistem-inženjera u ustanovama unutar akademske zajednice i šire.
Osnovna aktivnost na području obrazovanja i potpore sistem-inženjerima jest osmišljavanje i provođenje stručnih seminara za sistem-inženjere s tematikom upravljanja računalno-komunikacijskom infrastrukturom znanstveno-istraživačkih ustanova.
Sve dodatne informacije o temama te obavijesti o vremenima i lokacijama održavanja seminara potražite na portalu sistemac.srce.hr.

Portal sistemac.srce.hr

Uvažavajući potrebe za informiranjem stručnjaka i drugih korisnika iz područja upravljanja računalno-komunikacijskim i informacijskim sustavima, Srce i dalje uspješno održava portal za sistem-inženjere sistemac.srce.hr.
Portal objavljuje priloge iz svih područja zanimljivih ne samo sistem–inženjerima, već i korisnicima izvan uskog kruga sistem-inženjera jer na njemu dragocjenu pomoć mogu naći i svi koji sami brinu o svojim računalima.
Kako u Srcu rade specijalisti za različita područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija: za mreže, operativne i informacijske sustave, aplikacije, računalne klastere i grid, za računalnu i mrežnu sigurnost, edukaciju ... teme iz tih, ali i drugih područja predstavljene su na jasan, koristan i praktičan način.

S obzirom na rastuću informatizaciju hrvatskog društva, nadamo se da će na našem portalu svatko naći nešto što ga zanima.