Tečajevi Srca - ljeto za učenje

U bogatoj i raznovrsnoj paleti besplatnih i svima dostupnih online tečajeva naći će se ponešto za svakoga – od osnova uporabe računala i uredskih alata za obradu teksta, izradu proračunskih tablica, prezentacija ili baza podataka pa do IT-sigurnosti, online kolaboracije, programiranja i web-tehnologija.

(Zagreb, 23. lipnja 2016.) Želite li ovo ljeto iskoristiti za stjecanje novih znanja iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, Tečajevi Srca idealni su za Vas.

U bogatoj i raznovrsnoj paleti besplatnih i svima dostupnih online tečajeva naći će se ponešto za svakoga – od osnova uporabe računala i uredskih alata za obradu teksta, izradu proračunskih tablica, prezentacija ili baza podataka pa do IT-sigurnosti, online kolaboracije, programiranja i web-tehnologija.

Online tečajevi omogućuju veću fleksibilnost u prostoru i vremenu pohađanja nastave tako da se plaža, uz pomoć uređaja s pristupom Internetu, može vrlo brzo pretvoriti u učionicu. I ne manje važno, svaki polaznik samostalno određuje brzinu savladavanja gradiva.

Prijava na online tečajeve Srca obavlja se brzo i jednostavno putem sustava za udaljeno učenje http://lms.srce.hr.

Za one koji više vole rad u grupi, tu su i učionički tečajevi koji se održavaju u suvremeno opremljenim i klimatiziranim učionicama. Tečajevi u učionicama održavat će se tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, uz ljetnu stanku od 18. srpnja do 21. kolovoza 2016. godine. Tečajevi u učionici se naplaćuju, ali su cijene za studente, djelatnike visokih učilišta i nezaposlene osobe povoljnije u odnosu na redovne cijene. Popis i detaljan opis svih tečajeva Srca te cjenik tečajeva u učionici objavljen je na stranici www.srce.unizg.hr/tecajevi.

Za one koji požele postati IT-specijalisti, pozivamo da redovito prate raspored održavanja tečajeva prvenstveno namijenjenih IT-specijalistima (Linux akademija, Ciscova akademija mrežnih tehnologija i Program obrazovanja edu4IT). Novi ciklusi ovih tečajeva započet će s održavanjem u rujnu.

Obrazovati se, uz Srce, možete i samostalno, uporabom obrazovnih programa dostupnih u otvorenom pristupu. Svi su materijali dostupni s jednog mjesta putem mini-portala Srce i otvoreno obrazovanje (www.srce.unizg.hr/otvoreni-pristup/usluge/oa-i-oer-u-srcu/srce-i-otvoreno-obrazovanje).

Više informacija o Tečajevima Srca možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/edu.

 

Ured za odnose s javnošću Srca

Nataša Dobrenić

Izdvojene najnovije vijesti

20. siječnja 2020.

Pozivamo vas na predavanje „Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“ u petak 24. 1. 2020. u 14:00 sati u dvorani E1 u Sveučilišnom računskom centru, Marohnićeva 5.

17. siječnja 2020.

Pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima, Sandra Kučina Softić obranila je 16. siječnja 2020. godine doktorsku disertaciju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

2. siječnja 2020.

Upravno vijeće Srca usvojilo je Plan rada Srca za 2020. godinu na svojoj 4. sjednici koja je održana 9. prosinca 2019. godine.

Izdvojena događanja

sij 24

„Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku.