Tečajevi Srca - ljeto za učenje

U bogatoj i raznovrsnoj paleti besplatnih i svima dostupnih online tečajeva naći će se ponešto za svakoga – od osnova uporabe računala i uredskih alata za obradu teksta, izradu proračunskih tablica, prezentacija ili baza podataka pa do IT-sigurnosti, online kolaboracije, programiranja i web-tehnologija.

(Zagreb, 23. lipnja 2016.) Želite li ovo ljeto iskoristiti za stjecanje novih znanja iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, Tečajevi Srca idealni su za Vas.

U bogatoj i raznovrsnoj paleti besplatnih i svima dostupnih online tečajeva naći će se ponešto za svakoga – od osnova uporabe računala i uredskih alata za obradu teksta, izradu proračunskih tablica, prezentacija ili baza podataka pa do IT-sigurnosti, online kolaboracije, programiranja i web-tehnologija.

Online tečajevi omogućuju veću fleksibilnost u prostoru i vremenu pohađanja nastave tako da se plaža, uz pomoć uređaja s pristupom Internetu, može vrlo brzo pretvoriti u učionicu. I ne manje važno, svaki polaznik samostalno određuje brzinu savladavanja gradiva.

Prijava na online tečajeve Srca obavlja se brzo i jednostavno putem sustava za udaljeno učenje http://lms.srce.hr.

Za one koji više vole rad u grupi, tu su i učionički tečajevi koji se održavaju u suvremeno opremljenim i klimatiziranim učionicama. Tečajevi u učionicama održavat će se tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, uz ljetnu stanku od 18. srpnja do 21. kolovoza 2016. godine. Tečajevi u učionici se naplaćuju, ali su cijene za studente, djelatnike visokih učilišta i nezaposlene osobe povoljnije u odnosu na redovne cijene. Popis i detaljan opis svih tečajeva Srca te cjenik tečajeva u učionici objavljen je na stranici www.srce.unizg.hr/tecajevi.

Za one koji požele postati IT-specijalisti, pozivamo da redovito prate raspored održavanja tečajeva prvenstveno namijenjenih IT-specijalistima (Linux akademija, Ciscova akademija mrežnih tehnologija i Program obrazovanja edu4IT). Novi ciklusi ovih tečajeva započet će s održavanjem u rujnu.

Obrazovati se, uz Srce, možete i samostalno, uporabom obrazovnih programa dostupnih u otvorenom pristupu. Svi su materijali dostupni s jednog mjesta putem mini-portala Srce i otvoreno obrazovanje (www.srce.unizg.hr/otvoreni-pristup/usluge/oa-i-oer-u-srcu/srce-i-otvoreno-obrazovanje).

Više informacija o Tečajevima Srca možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/edu.

 

Ured za odnose s javnošću Srca

Nataša Dobrenić

Izdvojene najnovije vijesti

20. rujna 2019.

I ove godine će se godine, od 30. rujna do 6. listopada, cijela Hrvatska udružiti u obilježavanju nacionalne kampanje pod nazivom Tjedan cjeloživotnog učenja. Riječ je o obrazovnoj kampanji kojom se građanima prenosi poruka o važnosti obrazovanja... Više

17. rujna 2019.

Projekt National Initiatives for Open Science in Europe (NI4OS-Europe) započeo je 1. rujna 2019. u sklopu Obzor 2020 (Horizon 2020) programa Europske unije za istraživanje i inovacije za razdoblje 2014. - 2020. godine.

17. rujna 2019.

Pozivamo vas na predavanje „Microsoft Teams - što se promijenilo unutar Teamsa i zašto baš Teams?“ u petak 20. 9. 2019. u 14:00 sati u dvorani E2 u Sveučilišnom računskom centru, Marohnićeva 5.

Izdvojena događanja

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.