Tečajevi Srca - ljeto je pravo vrijeme za učenje

Srce i ovoga ljeta svima zainteresiranima donosi pregršt mogućnosti za stjecanje novih znanja. Pozivamo vas da kvalitetno iskoristite slobodno vrijeme i ovo ljeto posvetite razvoju svojih znanja i vještina iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Tečajevi Srca

 

Nova znanja donose i nove mogućnosti, a Srce i ovoga ljeta svima zainteresiranima donosi pregršt mogućnosti za stjecanje novih znanja. Pozivamo vas da kvalitetno iskoristite slobodno vrijeme i ovo ljeto posvetite razvoju svojih znanja i vještina iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Kroz široku ponudu besplatnih i svima dostupnih online tečajeva upoznajte se ili proširite svoja znanja o uporabi računala i uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access) te drugim područjima, kao što su e‑učenje, Linux, Creative Commons licence, IT-sigurnost ili programski jezik R. Online tečajevi omogućuju veću fleksibilnost u vezi mjesta, vremena i tempa učenja te stoga čak i plaža ovo ljeto može postati učionica. Prijava za online tečajeve obavlja se brzo i jednostavno putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms.srce.hr.

Za one kojima više odgovara rad u grupi, tu su i učionički tečajevi koji se održavaju u suvremeno opremljenim i klimatiziranim učionicama. Tečajevi u učionicama održavat će se tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, uz ljetnu stanku od 17. srpnja do 20. kolovoza 2017. godine. Tečajevi u učionici se naplaćuju, no cijene za studente, djelatnike visokih učilišta i nezaposlene osobe povoljnije su u odnosu na redovne cijene. Popis i detaljan opis svih tečajeva te cijene i raspored njihova održavanja objavljeni su na stranici http://www.srce.unizg.hr/tecajevi.

Sve one koji bi željeli steći znanja i vještine iz područja računalno-komunikacijske infrastrukture pozivamo da redovito prate raspored održavanja tečajeva prvenstveno namijenjenih IT-specijalistima (Linux akademija i Program obrazovanja edu4IT). Novi ciklusi ovih tečajeva započet će s održavanjem u rujnu. Više informacija o obrazovnim programima za IT-specijaliste potražite na stranici http://www.srce.unizg.hr/obrazovni-programi-za-it-specijaliste.

Obrazovati se, uz Srce, možete i samostalno, uporabom obrazovnih materijala dostupnih u otvorenom pristupu. Svi su materijali dostupni s jednog mjesta putem mini-portala Srce i otvoreno obrazovanje (http://www.srce.unizg.hr/portal-oer).

Više informacija o Tečajevima Srca možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/edu.

 

Nataša Dobrenić

Ured za odnose s javnošću Srca

Izdvojene najnovije vijesti

20. siječnja 2020.

Pozivamo vas na predavanje „Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“ u petak 24. 1. 2020. u 14:00 sati u dvorani E1 u Sveučilišnom računskom centru, Marohnićeva 5.

17. siječnja 2020.

Pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima, Sandra Kučina Softić obranila je 16. siječnja 2020. godine doktorsku disertaciju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

2. siječnja 2020.

Upravno vijeće Srca usvojilo je Plan rada Srca za 2020. godinu na svojoj 4. sjednici koja je održana 9. prosinca 2019. godine.

Izdvojena događanja

sij 24

„Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku.