Tečajevi Srca - ljeto je pravo vrijeme za učenje

Srce i ovoga ljeta svima zainteresiranima donosi pregršt mogućnosti za stjecanje novih znanja. Pozivamo vas da kvalitetno iskoristite slobodno vrijeme i ovo ljeto posvetite razvoju svojih znanja i vještina iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Tečajevi Srca

 

Nova znanja donose i nove mogućnosti, a Srce i ovoga ljeta svima zainteresiranima donosi pregršt mogućnosti za stjecanje novih znanja. Pozivamo vas da kvalitetno iskoristite slobodno vrijeme i ovo ljeto posvetite razvoju svojih znanja i vještina iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Kroz široku ponudu besplatnih i svima dostupnih online tečajeva upoznajte se ili proširite svoja znanja o uporabi računala i uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access) te drugim područjima, kao što su e‑učenje, Linux, Creative Commons licence, IT-sigurnost ili programski jezik R. Online tečajevi omogućuju veću fleksibilnost u vezi mjesta, vremena i tempa učenja te stoga čak i plaža ovo ljeto može postati učionica. Prijava za online tečajeve obavlja se brzo i jednostavno putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms.srce.hr.

Za one kojima više odgovara rad u grupi, tu su i učionički tečajevi koji se održavaju u suvremeno opremljenim i klimatiziranim učionicama. Tečajevi u učionicama održavat će se tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, uz ljetnu stanku od 17. srpnja do 20. kolovoza 2017. godine. Tečajevi u učionici se naplaćuju, no cijene za studente, djelatnike visokih učilišta i nezaposlene osobe povoljnije su u odnosu na redovne cijene. Popis i detaljan opis svih tečajeva te cijene i raspored njihova održavanja objavljeni su na stranici http://www.srce.unizg.hr/tecajevi.

Sve one koji bi željeli steći znanja i vještine iz područja računalno-komunikacijske infrastrukture pozivamo da redovito prate raspored održavanja tečajeva prvenstveno namijenjenih IT-specijalistima (Linux akademija i Program obrazovanja edu4IT). Novi ciklusi ovih tečajeva započet će s održavanjem u rujnu. Više informacija o obrazovnim programima za IT-specijaliste potražite na stranici http://www.srce.unizg.hr/obrazovni-programi-za-it-specijaliste.

Obrazovati se, uz Srce, možete i samostalno, uporabom obrazovnih materijala dostupnih u otvorenom pristupu. Svi su materijali dostupni s jednog mjesta putem mini-portala Srce i otvoreno obrazovanje (http://www.srce.unizg.hr/portal-oer).

Više informacija o Tečajevima Srca možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/edu.

 

Nataša Dobrenić

Ured za odnose s javnošću Srca