Tečajevi iz statistike

Poštovani polaznici,

s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, umjesto tečajeva u učionicama, Srce nudi mogućnost pohađanja statističkih tečajeva u online okruženju uz vodstvo predavača.

Predavanja će se održavati uživo prema predviđenom rasporedu putem sustava za webinare. Svaki polaznik će za provođenje praktičnih vježbi imati na raspolaganju pristup udaljenom računalu s instaliranim potrebnim softverom.

Tečaj Upoznavanje sa sintaksom jezika R i njegova primjena u osnovnoj statističkoj i grafičkoj analizi podataka (S721) počinje 18. siječnja 2021. godine u 9:00 sati.
Održavanje tečaja je radnim danima do 26. 1. 2021. godine od 9:00 do 11:30 sati. Prijave su u tijeku putem sustava za prijavu tečajeva
Tehnički preduvjeti za pohađanje tečaja su posjedovanje računala s omogućenim pristupom internetu, slušalice s mikrofonom te web-kamera (opcionalno).

Pohađanje navedenih tečajeva uz vodstvo predavača naplaćuje se prema cjeniku tečajeva.

Za primanje obavijesti elektroničkom poštom možete se predbilježiti putem stranice Puls Srca. Podsjećamo sve zainteresirane o mogućnosti pohađanja online tečaja "Zašto učiti R?" putem sustava za e-učenje kao i mogućnosti samostalnog stjecanja kroz kratke lekcije Izrada nadzorne ploče pomoću paketa flexdashboard i Plotly.

U slučaju bilo kakvih pitanja na raspolaganju smo vam putem adrese edu@srce.hr.


Tečajevi u učionici
Naziv tečaja Trajanje*

Upoznavanje sa sintaksom jezika R i njegova primjena u osnovnoj statističkoj i grafičkoj analizi podataka (S721)

20 šk. sati
 
Priprema podataka u R-u (S770) 12 šk. sati
Osnove programiranja u R-u (S760) 12 šk. sati
 
Grafički sustavi u R-u 1 (S740) 12 šk. sati
 
Vizualizacija i analiza prostornih podataka pomoću sustava R (S730) 20 šk. sati
*Navedeno trajanje iskazano je u školskim satima (45 minuta).
Prijava na tečajeve u učionici
Online tečaj
Naziv tečaja Trajanje
Zašto učiti R? (S101) 5 šk. sati
Prijava na online tečajeve

Uz tečajeve pripremili smo i kratke online lekcije putem kojih možete samostalno steći nova znanja i vještine vezane uz uporabu R-a.