Testni sustavi

Moodle2Demo

Sustav Moodle2Demo omogućava korisnicima upoznavanje s mogućnostima sustava Moodle inačice 3.5, ali i pregled različitih načina izrade pojedinih modula. Različite aktivnosti, resursi i blokovi izrađeni su kako bi na praktičnom primjeru korisnici vidjeli načine uporabe i dobili nove ideje za uporabu tih modula u svojim e-kolegijima.

Sustav Moodle2Demo (Moodle inačice 3.5) dostupan je na adresi http://moodle2demo.srce.hr.

Moodle2Test

Sustav Moodle2Test olakšava postojećim, ali i novim korisnicima sustava za e-učenje Merlin upoznavanje s novim mogućnostima i funkcionalnostima te ih priprema za rad u novom okruženju. Nastavnici koji žele otvoriti kolegij na sustavu Moodle2Test, trebaju poslati zahtjev na adresu e-pošte tehničke podrške Centra za e-učenje moodle [at] srce.hr

.

Za prijavu u sustav potreban je elektronički identitet iz sustava AAI@EduHr. Sustav je dostupan na adresi http://moodle2test.srce.hr.

Demo soba za webinare

Virtualna soba za testiranje sustava za webinare omogućava korisnicima pregled funkcionalnosti sustava te mogućnosti kako pripremiti sobu za webinare.

Testiranje mogućnosti sustava za webinare moguće je u sobi za testiranje koja je dostupna na adresi https://connect.srce.hr/demo/