Proračunske tablice

(Excel 2016)
Šifra: E430
Trajanje: 16 školskih sati (u učionici ili uživo online, putem sustava za webinare)
Način održavanja: četiri uzastopna radna dana po četiri školska sata (4 x 4) ili subota i nedjelja po osam školskih sati (2 x 8)
Opis tečaja: Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele naučiti raditi s programom za proračunske tablice, upoznati se s osnovnim operacijama vezanim uz izradu i oblikovanje tablica, izradu proračuna uporabom formula i ugrađenih funkcija, izradu grafičkog prikaza podataka i pripremom podataka za ispis. Ovaj je tečaj prilagođen programu Excel 2016.
Sadržaj: Uporaba programa, radni listovi, tablice, formule i funkcije, oblikovanje podataka i tablica, grafički prikaz podataka, priprema i ispis radne knjige.
Potrebno predznanje: Od polaznika ovog tečaja očekuje se da zna koristiti miš i tipkovnicu, tj. da posjeduje osnovno znanje u radu s operacijskim sustavom Windows (E230 ili E208).
Cijena: Cjenik
Termini održavanja: Raspored
Prijava na tečaj: Sustav za prijavu na tečajeve
Materijali za tečaj: Materijal u otvorenom pristupu  Priručnik za polaznike PDF (3,32 MB), DOCX (3,36 MB), popratne datoteke ZIP (1,41 MB)
Napomena: Nakon pohađanja tečaja u skladu s Pravilnikom o pohađanju obrazovnih programa Srca, polaznici stječu pravo na dobivanje potvrde o odslušanom tečaju.