MoodleMoot 2011

13. lipnja 2011., Srce, Zagreb

Sustav Moodle je trenutno najraširenije rješenje za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja i održavanje nastave na daljinu, kako u svijetu, tako i u Republici Hrvatskoj. Moodle je LMS (eng. Learning Management System), odnosno sustav za upravljanje obrazovnim sadržajem i pomoćnim alatima a često se naziva i CMS-om (eng. Course Management System) odnosno sustavom za upravljanje kolegijima. Temelji na sustavu otvorenoga kôda te je dostupan svima.

Centar za e-učenje Sveučilišnog računskog centra Srce poziva Vas da dođete u ponedjeljak, 13. lipnja 2011.  u Srce i sudjelujete na  MoodleMoot-u  koji se po prvi puta održava u Hrvatskoj s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu.

Prvi MoodleMoot bit će posvećen pitanjima vezanim uz tehničke aspekte sustava Moodle (tehničko održavanje sustava, njegovu nadogradnju i prilagodbu potrebama korisnika u akademskoj zajednici). Stoga je ovogodišnje događanje prvenstveno namijenjeno administratorima sustava Moodle (programerima,  administratorima i tehničkom osoblju koje pruža podršku radu samog sustava i krajnjim korisnicima) tzv. „Moodlerima“ u akademskoj zajednici te ostalim zainteresiranim korisnicima.
MoodleMoot2011_plakat
 

Za ovaj događaj izabrali smo sljedeće teme:

1. Moodle 2.0
2. Bugovi, moduli i plug-inovi
3. Prelazak u novu akademsku godinu

 

Prijava prezentacije: do 13. svibnja 2011.
Obavijest autorima:27. svibnja 2011.
Prijave za sudjelovanje:  do 10. lipnja 2011.

Program

Popis sudionika

Galerija slika